Ικάρντι-Νάρα : Δεν πάει ο νους σας πόσες φορές την ημέρα κάνουν σεξ (pics)

Ικάρντι-Νάρα : Δεν πάει ο νους σας πόσες φορές την ημέρα κάνουν σεξ (pics)

Ο πρώην αστέρας της Ίντερ, Ντανιέλε Αντάνι, προέβη σε πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική ζωή του ζεύγους Ικάρντι.

Μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή του Μπόμπο Βιέρι με καλεσμένο τον παλαίμαχο Ιταλό αμυντικό, Ντανιέλε Αντάνι, βγήκαν στη… φόρα πολλά πιπεράτα κουτσομπολιά που έκαναν αίσθηση στην Ιταλία.

Ανάμεσα σε αυτά που αποκαλύφθηκαν κάποια αφορούσαν και την ερωτική ζωή του νυν άσου της Παρί, Μάουρο Ικάρντι, με την σύζυγο και μάνατζερ του, Γουάντα Νάρα.

Βέβαια, και η ίδια η Νάρα πρόσφατα είχε αποκαλύψει ότι το μυστικό της σχέσης τους βρίσκεται στο… κρεβάτι επειδή είναι η καλύτερη, ωστόσο, ο Ντανιέλε Αντάνι έκανε ακόμα πιο hot αποκαλύψεις και στη συνέντευξή του ανέφερε πόσες φορές την ημέρα κάνει σεξ το ζευγάρι.

Κρατιέστε; Το ζεύγος Ικάρντι κάνει σεξ 12 φορές την ημέρα. Ο Αντάνι παρομοίασε την ερωτική ζωή του Ικάρντι με αυτή ενός παλιού συμπαίκτη του στην Φιορεντίνα, του Σαλιού Λασισί: «Κάθε φορά που γύριζε από την πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού ήταν εξουθενωμένος. Δεν μπορούσε να τρέξει ούτε έναν γύρο. Μας έλεγε ότι λάμβανε ένα βουνό από γράμματα και φωτογραφίες και πως κάθε φορά που γύριζε στην πατρίδα του βρισκόταν με τρεις και τέσσερις διαφορετικές γυναίκες κάθε μέρα».

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ