Survivor spoiler : Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «σκοτωθεί» και με τη Μαριάνθη! – Όλο το παρασκήνιο

Survivor spoiler : Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «σκοτωθεί» και με τη Μαριάνθη! – Όλο το παρασκήνιο

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη να είχαν έρθει αρκετά κοντά ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι δύο συμπαίκτες είχαν έναν έντονο τσακωμό πρόσφατα.

Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο παιδιά; Συγκεκριμένα Ντάφυ και Μαριάνθη έχουν βρεθεί στο περιθώριο από τους συμπαίκτες τους και είναι συνεχώς υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όλο αυτό έφερε τους δυο τους πιο κοντά, κάτι για το οποίο τους κατηγορεί ανοικτά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Ωστοσο κάποιες κινήσεις του Τριαντάφυλλου έχουν νευριάσει την Μαριάνθη, η οποία και προχτές αντέδρασε πίσω από τις κάμερες! Ο λόγος είναι πως ο τραγουδιστής πολλές φορές όταν θέλει να επιβεβαιώσει κάποιο περιστατικό μπροστά σ’ όλους στο συμβούλιο λέει συνέχεια «ρωτήστε και την Μαριάνθη, ρωτήστε και την Μαριάνθη», βάζοντας στη μέση την συμπαίκτριά του!

Survivor spoiler 19/03

Μετά το τέλος του τελευταίου συμβουλίου και ενώ γύρισαν στις παραλίες τους οι δύο ομάδες, στο κόκκινο στρατόπεδο είχαμε ακόμα έναν τσακωμό, αυτή τη φορά ανάμεσα σε δύο συμμάχους. Η Μαριάνθη πλησίαζε τον Τριαντάφυλλο στη παραλία και μακριά από τις κάμερες και του εξήγησε πως όλο αυτό που κάνει συνέχεια και τη βάζει στη μέση την ενοχλεί και θα ήθελε να το σταματήσει. Ο Ντάφυ, ως γνωστόν, δεν μπορεί να ελέγξει εύκολα τα λεγόμενά του και προσπαθώντας να εξηγήσει στη Μαριάνθη ότι θα πρέπει να είναι σύμμαχοι ύψωσε τον τόνο της φωνή του με αποτέλεσμα η Μαριάνθη να σηκωθεί και να φύγει!

Ένα περιστατικό που γρήγορα πήραν χαμπάρι και οι συμπαίκτες τους, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος αμέσως άρχισε να το κουτσομπουλεύει στους υπόλοιπους παίκτες της κόκκινης ομάδας! Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος έχει χάσει την μπάλα και προσπαθεί να βρει συμμάχους κάνοντας την εις βάρος του κατάσταση ακόμα χειρότερη. Άλλωστε σας εξηγήσαμε και χτες πως όλο αυτό φέρνει τον Ντάφυ πιο κοντά στην αποχώρηση μέσα στις επόμενες μέρες!

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ