Τι άλλο θα δούμε: Ο Λιάγκας ζήτησε… γυναίκα από τη Φαίη Σκορδά (vid)

Τι άλλο θα δούμε: Ο Λιάγκας ζήτησε… γυναίκα από τη Φαίη Σκορδά (vid)

Ένα μόνιμο φλερτ ανάμεσά τους, με μπόλικες παράξενες στιγμές. Όπως για παράδειγμα αυτή: Το γεγονός ότι ζήτησε από την πρώην σύζυγο του, το… χέρι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Έχει τον τρόπο του ο Γιώργος Λιάγκας να ανάβει φωτιές. Και για την… τηλεθέαση. Και για τα προσωπικά του. Και είναι αλήθεια πως από τότε που τηλεοπτικά επέστρεψε πλάι στη πρώην σύζυγο του Φαίη Σκορδά, δεν σταματά το… παιχνίδι μαζί της.

Ένα μόνιμο φλερτ με μπόλικες παράξενες στιγμές. Όπως για παράδειγμα αυτή: Το γεγονός ότι ζήτησε από την πρώην σύζυγο του, το… χέρι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Εσύ δεν θυμάσαι ότι η Αλεξάνδρα ερχόταν στην εκπομπή» τον ρώτησε η Φαίη έπειτα από ένα βίντεο με δηλώσεις της όμορφης Αλεξάνδρας; «Όταν κάναμε εκπομπή μαζί, η Αλεξάνδρα ήταν μοντέλο και έλεγα να μπει στην κατάψυξη γιατί ήθελα να την δώσω στον γιο μας Γιάννη, επειδή ήταν τόσο όμορφη» συνέχισε τον μονόλογο η Φαίη Σκορδά, αμέριμνη. Για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Λιάγκα: «Ε, δεν πειράζει. Δώσε την σε μένα τώρα»! Το Πρωινό γκρεμίστηκε από τα γέλια όπως επιβεβαιώνει το σχετικό βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ