Survivor : Kαταπέλτης ο Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό»

Survivor : Kαταπέλτης ο Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό»

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και το μεσημέρι της Δευτέρας (22-03) έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It.

O πρώην παίκτης του Survivor δεν «μάσησε» τα λόγια του και οι «βολές» του εναντίον του Τριαντάφυλλου ήταν «καταπέλτης».

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, πολύ χαρούμενος. Όταν αποχώρησαν ήμουν σε σοκ γιατί δεν το περίμενα, όπως και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχεις πέσει σε πάρα πολλά ατοπήματα, σε πάρα πολλά λάθη και λέει πάρα πολλά ψέματα, του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη για αυτά και να συνεχίσουμε κανονικά τη συμβίωση μας αλλά επέλεξε να μην το κάνει», είπε και συνέχισε:

«Πιστεύει ότι, ό,τι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει υπάρξει. Εγώ πρεσβεύω την αγάπη, τη χαρά και την ομόνοια. Ο Τριαντάφυλλος είναι στην άλλη άκρη, ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό. Ο κόσμος θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα. Ήξερα με ποιον έχω να κάνω, έχει συγκεκριμένη στρατηγική. Το ίδιο και ο Αλέξης Παππάς, απλά ο Αλέξης είναι πιο καλλιεργημένος, χειρίζεται καλύτερα τον λόγο. Ο Τριαντάφυλλος επειδή είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου τα λέει σαν άνθρωπος του «δρόμου». Με το πρόσχημα της φιλίας, προσκολλάται σε παίκτες για να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι», είπε.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ