Γιατί η Μαργαρίτα μπορεί να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef : To Twitter μίλησε (pics+vids)

Γιατί η Μαργαρίτα μπορεί να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef : To Twitter μίλησε (pics+vids)

Είσαι και εσύ μια από το fan club της Μαργαρίτας του MasterChef.

Ο Νο1 μαγειρικός διαγωνισμός έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Όσοι παίκτες έχουν μπει στο σπίτι του MasterChef έχουν έναν μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του τίτλου και κατ’ επέκταση του επάθλου. Φυσικά οι μαγειρικές ικανότητες της πλειοψηφίας δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και ναι, έχουμε δει παιδιά στο διαγωνισμό ταλαντούχα, γεμάτα όρεξη και ιδέες.

Τι κι αν έχεις κάποιες συμπάθειες, ή ακόμη και αντιπάθειες, το κοινό λατρεύει να παρακολουθεί τα test δημιουργικότητας, τις ομαδικές… μονομαχίες, ακόμη και τις έντονες διαφωνίες των παικτών. Πρέπει βέβαια σε αυτό το σημείο να παραδεχθούμε πως το φετινό MasterChef, εκτός από το επίπεδο δυσκολίας το οποίο έχει ανέβει ραγδαία, οι ίντριγκες και οι τσακωμοί πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδιο.

Λοιπόν, κάποια πρόσωπα σίγουρα έχουν ξεχωρίσει. Ο Ιωάννης, ο οποίος κέρδισε και το χθεσινό test δημιουργικότητας βρίσκεται στις περισσότερες δοκιμασίες στο προσκήνιο μιας και τα πιάτα του είναι πάντα γευστικά. Λες να είναι εκείνος ο νικητής; Κι όμως, το πρόσωπο το οποίο οι θαυμαστές θέλουν να κερδίσει είναι άλλο!

Φυσικά Μαρίνα και Κατερίνα για ακόμη μια φορά έσπειραν τον πανικό, αφού διαρκώς κάτι έχουν να πουν για τους συμπαίκτες τους. Οι χρήστες των social media και ιδίως του Twitter έχουν εξοργιστεί με τα δύο κορίτσια, ωστόσο υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο φέρνει την ισορροπία.

Ο λόγος για τη Μαργαρίτα από τη Μυτιλήνη, το ταλαντούχο αυτό κορίτσι με τις υπέροχες ιδέες. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φτάνει στα τρία καλύτερα πιάτα, όπως και εχθές. Στάθηκε με το πιάτο της δίπλα από τους «δυνατούς» παίκτες , ωστόσο έφτασε στην πηγή, δεν ήπιε όμως νερό. Τι την κάνει να ξεχωρίζει; Το διάπλατο χαμόγελό της, το μαγειρικό της ταλέντο και ο πράος χαρακτήρας της. Ποτέ δεν έχει πει κακό λόγο για κανέναν και αυτό φαίνεται πως – σε συνδυασμό με τα παραπάνω- έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Εν τω μεταξύ στο χθεσινό επεισόδιο και στη δοκιμασία του Mystery Box πήρε τα καλύτερα σχόλια από την κρητική επιτροπή με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να την παρομοιάζει με ένα ακατέργαστο διαμάντι.

Μήπως το παιχνίδι αυτή τη φορά το κερδίσει γυναίκα; Μήπως το όνομα αυτής είναι… Μαργαρίτα; Λοιπόν, οι χρήστες του Twitter μίλησαν και όπως όλα δείχνουν είναι ήδη η νικήτριά τους!

Δες τα σχόλια του Twitter παρακάτω:

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ