Survivor spoiler : Βόμβα μεγατόνων! Φεύγει ο Τριαντάφυλλος, επιστρέφει ο Κοψιδάς στο Survivor!

Survivor spoiler : Βόμβα μεγατόνων! Φεύγει ο Τριαντάφυλλος, επιστρέφει ο Κοψιδάς στο Survivor!

Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με το μέλλον του Τριαντάφυλλου στη κόκκινη ομάδα και το Survivor γενικότερα!

Συγκεκριμένα πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως ο Ντάφυ υπάρχει ενδεχόμενο να αποβληθεί από την παραγωγή του Survivor και ο λόγος είναι ο παρατεταμένος τραυματισμός του! Ο Τριαντάφυλλος μετράει αντίστροφα! Εφόσον δεν επιστρέψει ούτε την επόμενη εβδομάδα στους αγωνιστικούς χώρους τότε θεωρείται δεδομένο πως η παραγωγή θα τον πετάξει εκτός παιχνιδιού.

Ήδη η παραγωγή είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με παίκτες που δεν αγωνίζονται, αφού κάνουν το Survivor λιγότερο ανταγωνιστικό! Εκτός του Τριαντάφυλλου, αυτή την στιγμή δεν αγωνίζονται για τη μπλε ομάδα ούτε ο Σάκης Κατσούλης, ούτε η Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα και ο τραυματισμός του Σάκη είναι ιδιαίτερα σοβαρός, καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 2 εβδομάδες!

Τώρα που κολλάνε όλα αυτά με τον… Γιώργο Κοψιδά; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο! Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Τριαντάφυλλο, αφού μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Survivor 4 ο τραγουδιστής! Μπορεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος να ειρωνεύεται τον Ντάφυ για τους τραυματισμούς και ότι τους κοροϊδεύει, όμως οι τραυματισμοί όχι απλά υπάρχουν αλλά μπορεί να τους κρίνουν και το μέλλον του στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Επιστρέφει ο Γιώργος Κοψιδάς;

Άνθρωποι του ριάλιτι έχουν αποκαλύψει, πίσω από τις κάμερες, πως από εδώ και πέρα μόλις αποχωρεί ένας παίκτης οικειοθελώς θα επιστρέφει στο παιχνίδι ένας παλιός παίκτης! Εφόσον κριθεί απαραίτητο πως πρέπει να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος τότε τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Κοψιδάς! Ναι, ναι καλά διαβάσετε!

Θα δεχτεί τώρα ο Κοψιδάς να πάρει την θέση ενός ανθρώπου που βρίζει συνεχώς από την μέρα που βγήκε από το Survivor, ενώ τον έκανε και unfollow στο Instagram; Θα ρίξει τα μούτρα του; Πολύ δύσκολα θα αρνηθεί! Επομένως εφόσον ο Ντάφυ αποτελέσει παρελθόν θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Γιώργου Κοψιδά!

Κάτι ανάλογο θα συμβεί άλλωστε και στη μπλε ομάδα εκεί όπου την θέση του Πάνου Καλίδη, που αποχώρησε οικειοθελώς, θα πάρει ο Κρις Σταμούλης! Ο λόγος που μπαίνει ο Κρις και όχι ο Γιώργος Ταβλαδάκης, που ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε, είναι πως η είσοδός του στο παιχνίδι θα έχει ίντριγκα λόγο Αλέξη Παππά!

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ