Το Πρωινό : Η επική ατάκα του Λιάγκα για τον χωρισμό του με τη Σκορδά – «Κάγκελο» η Φαίη

Το Πρωινό : Η επική ατάκα του Λιάγκα για τον χωρισμό του με τη Σκορδά – «Κάγκελο» η Φαίη

Το Πρωινό: Άφωνη η Φαίη Σκορδά μετά την ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό τους και τη μετέπειτα συνεργασία τους...

Έχει χιούμορ και καθημερινά θα αφήσει άφωνους τους συνεργάτες του και τη Φαίη Σκιορδά, είτε με τις βαριές ατάκες του, είτε με τις αποκαλύψεις του για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Λιάγκας φέτος έκανε δυναμικό comeback στον ANT1, αφού επέστρεψε στο πλατό της πρωινής εκπομπής, σε κάτι το οποίο γνωρίζει αρκετά καλά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και στο παρελθόν, η συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά υπήρξε από τις πιο πετυχημένες της πορείας του.

Και μπορεί τα δεδομένα αυτή τη φορά να είναι διαφορετικά, εξαιτίας του χωρισμού τους, οι δυο τους ωστόσο δείχνουν να έχουν άψογη σχέση, εντός και εκτός πλατό, μιας και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Η Φαίη Σκορδά, θα μιλήσει ελάχιστες φορές για τον χωρισμό τους. Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας, με κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί, θα κάνει χιούμορ, αφήνοντας συχνά άφωνη την παρουσιάστρια με τις ατάκες του.

Στο Πρωινό της Παρασκευής, η παρέα σχολίαζε τον χαμό που επικρατεί με την περιουσία ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μιας και οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί «σφάζονται» μετά τον χωρισμό τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας το ρεπορτάζ είπε: «Α ρε Φαίη, αντί να σφαχτούμε κι εμείς στα δικαστήρια, κάνουμε μαζί εκπομπή». Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Δείτε το βίντεο

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ