Τα αστρολογικά tips της ημέρας (20/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (20/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μην αντιδράσεις σήμερα στην κυκλοθυμία ενός/μιας φίλου/ης σου με νεύρα, φωνές, χειρονομίες. Αφού ξέρεις ότι έλκεις passive aggressive ανθρώπους όπως το αίμα τραβά τους καρχαρίες, γιατί τσιμπάς κάθε φορά;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπάθησε σε παρακαλώ να μην ανακυκλώνεις στις συζητήσεις μʼ όσους/ες συναντάς αυτές τις μέρες το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ταύρε, βγάλε επιτέλους τα πόδια σου από την λάσπη των αναμνήσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σαν να έχεις μαλακώνει υπερβολικά τελευταία και νιώθεις πως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι δράση, δράση κι άλλη δράση. Σήμερα λοιπόν δώσε του να καταλάβει: τέσταρε το μυαλό σου, τις σωματικές αντοχές σου και τα νεύρα των γύρω σου (αυτό κι αν έχει πλάκα!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια Αφρικανική παροιμία λέει πως δεν πρέπει να σε ξεγελάει ένα δέντρο που μένει κοντό για πολύ καιρό – μεγαλώνει κάτω από τη Γη κι ας μην το βλέπεις. Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που καθόλου δεν σε ικανοποιεί η δουλειά σου και οι κοινωνικοί σου στόχοι. Κι αυτό είναι απαραίτητο για να γίνεσαι καλύτερος/η. Και επιτέλους το καταλαβαίνεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ε ναι έχεις σιχαθεί αυτές τις συνεχείς ασκήσεις συναισθηματικής ισορροπίας! «Τι έχεις; Τι τρέχει; Με θες; Δεν με θες; Μήπως έκανα κάτι;». Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να μαζέψεις το κουράγιο σου και ότι τσαμπουκά έχεις και να απαιτήσεις μια συνάντηση για να τελειώσει το παραμυθάκι, με happy end ή χωρίς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όχι, για την ώρα δεν υπάρχει καμία εναλλακτική στην οικονομική πίεση οπότε καλό θα ήταν να το βάλεις στο μυαλό σου και να μην βασανίζεσαι με απίθανα ενδεχόμενα και απειλές πως θα τα βροντήξεις όλα. Κακό σʼ εσένα κάνεις έτσι!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πολύ πιο σύνθετο απʼ όσο αρχικά φαίνεται: τον τελευταίο καιρό θα μπορούσες εν δυνάμει να συναναστραφείς με τον οποιονδήποτε/την οποιαδήποτε. Και που είναι το κακό σʼ αυτό θα αναρωτηθείς; Αν από τη φύση σου έχεις την τάση να γίνεσαι πλαστελίνη για να μην έρχεσαι σε ρήξεις με τους γύρω σου, καταλαβαίνεις σε τι επίπεδα καταπίεσης των απόψεων και των θέλω σου μπορείς να φτάσεις. Χμ, όχι καταπίεσης, μάλλον θυσίας… Και όσο συνεχίζεις, τόσο αυξάνονται τα νεύρα, η εσωτερική ένταση, οι αϋπνίες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην επιτρέπεις στις λέξεις «δουλειά», «χρήμα», «κρίση», «προϋπολογισμός» να μονοπωλούν την εγκεφαλική σου δραστηριότητα. Μη μʼ αναγκάσεις να γίνω γραφικός προτείνοντας πάλι μαραθώνιους σεξ. Σκορπιός είσαι γ*** την τρέλα μου! Να επιβληθείς άμεσα στον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν όλες οι προσπάθειες να εξηγήσεις στους γύρω σου (κυρίως συνεργάτες ή τον/την σύντροφο σου) ποιες είναι οι απαιτήσεις σου αποτυγχάνουν συστηματικά, έρχεται μια μέρα σαν την σημερινή, που αποφασίζεις πως ο μοναχικός δρόμος είναι η καλύτερη λύση. Και αρχίζεις να τον σχεδιάζεις άμεσα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις που ξέρεις πως σε φανατίζουν και δεν δέχεσαι εύκολα τον αντίλογο. Μπορεί να ξεσπάσουν καυγάδες από του πουθενά με καλούς φίλους κι άντε να μαζευτείτε μετά. Συγκρατήσου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μου φαίνεται πως μας έχεις ξεγελάσει όλους Ιχθύ! Σχεδιάζεις κάτι επαγγελματικό παρασκηνιακά; Ετοιμάζεις μια τολμηρή κίνηση στη δουλειά που βρίσκεσαι; Ψάχνεσαι για άλλη θέση με άκρα μυστικότητα; Ότι και αν είναι, μια συμβουλή από τον αστρολόγο σου: σήμερα χαμηλό προφίλ και μετρημένες κουβέντες. Μη ρισκάρεις αποκαλύψεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ