Ανδρέας Μικρούτσικος : Η απίστευτη δήλωσή του για την τηλεθέαση του survivor (pic+vid)

Ανδρέας Μικρούτσικος : Η απίστευτη δήλωσή του για την τηλεθέαση του survivor (pic+vid)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε για το Survivor, τα νούμερα τηλεθέασης, τον Γιώργο Λιανό αλλά αναφέρθηκε και στον Χάρη Βαρθακούρη.

Αρχικά είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όλα γίνονται και χωρίς Ανδρέα και χωρίςΜικρούτσικο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τηλεοπτικό κομάντο. Με την έννοια του ότι είμαι ετοιμοπόλεμος, δουλεύει το μυαλό και τα αντανακλαστικά μου και μπορώ και είμαι ενεργητικός να βοηθήσω σε όποια παραγωγή και από όποιο πόστο και όποια θέση, γιατί έχω εμπειρία και γνώση και μια ματιά που μπορώ να αναλύω και να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και τι δεν γίνεται».

Και στη συνέχεια είπε ο παρουσιαστής: «Τo Survivor είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία ήταν και το μαγειρικό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού, να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα, όταν έχεις και το σίριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Εκεί είναι όλοι στο 27% με 28%. Είναι επιτυχία, είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 1 και 2 το βράδυ. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό».

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιανό είπε: «Είναι εξαιρετικός. Έχει λόγο, είναι γρήγορος και έχει χιούμορ. Αν ήταν να τρέχω δεν θα το παρουσίαζα, αλλά αν ήταν να διαπραγματεύομαι τις συγκρούσεις των παιδιών θα το παρουσίαζα μοναδικά. Το ότι κρατά ένα μέτρο ο Λιανός βοηθά στο να μην γεράσει το project».
Και για τον Χάρη Βαρθακούρη και εάν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του είπε: «Καλεσμένος δεν θα πήγαινα. Στη Ναταλία Γερμανού πήγα γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο εδώ και 3-4 μήνες και βαρέθηκα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ