Με κορωνοϊό η Σοφία Παυλίδου – Κόλλησε μόλις βγήκε από τη «Φάρμα»

Με κορωνοϊό η Σοφία Παυλίδου – Κόλλησε μόλις βγήκε από τη «Φάρμα»

Τι ήθελε και αποχώρησε από τη «Φάρμα» η Σοφία Παυλίδου; Με το που έφυγε, κόλλησε κορωνοϊό!

Με μία ανάρτησή της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Παυλίδου γνωστοποίησε ότι νόσησε από κοροναϊό, μετά την αποχώρησή της από την Φάρμα.

Η ηθοποιός ανέφερε:

«Γεια σας καλό μήνα… Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και ήξερα ότι έχω κάποιος πρόβλημα και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω holter. Την ημέρα που το φόρεσα δεν έκανα κάποιες ιδιαίτερες εργασίες ούτε ανέβηκα κάποιος βουνό έκανε όλες τις δουλειές που κάνω στην καθημερινότητά μου.

Όταν όμως μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας και ότι παύει να είναι διασκεδαστικό καλό είναι να σταματήσουμε να το κάνουμε, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Κάθισα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όπως ήμουν και σε καραντίνα πριν μπω στην Φάρμα.

Όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος ευτυχώς κάνει μοριακό τεστ και μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κοροναιό. Ήταν η μέρα που και εγώ είχα αρχίσει να έχω κάποιους πονοκεφάλους και μου φαινόταν περίεργο. Μέχρι να βραδιάσει άρχισαν και κάποιοι πόνοι στα κόκαλα, ανέβηκε και ένας μικρός πυρετός. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, έτσι έμεινα άλλες δυο εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού.»

Στο τέλος η Σοφία Παυλίδου ανέφερε τι έκανε η ίδια για να το περάσει όσο το δυνατόν πιο ελαφριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ