Ξέσπασε η Μαριάνθη του Survivor : «Την Καρολίνα τη νοιάζουν μόνο να έχει ωραία πλάνα» (vid)

Ξέσπασε η Μαριάνθη του Survivor : «Την Καρολίνα τη νοιάζουν μόνο να έχει ωραία πλάνα» (vid)

Η Μαριάνθη αποχώρησε από το Survivor ωστόσο η κόντρα με τη Νικολέτα φαίνεται πως δεν έληξε εκεί

Στο «Love It» έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το Survivor η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε μέσω Skype με την εκπομπή και έριξε τα βέλη της για ακόμα μία φορά στους πρώην συμπαίκτες της.

«Η πιο προκλητική ήταν η Νικολέτα. Άρχισε να κοροϊδεύει, να λέει αρνητικά πράγματα για εμένα. Έλεγε ότι είμαι ‘αλλού’, πως δεν επικοινωνώ. Της είπε να κανονίσει τα ματσαρίσματα έτσι ώστε να νικήσει, να βγει να πάρει τον πόντο και να χορέψει… Μα αυτή είναι η έννοια της! Μετά ας κάνει το show της. […] Ήταν φιδίσια πράγματα αυτά ξεκάθαρα, ειδικά από γυναίκα προς γυναίκα. Ήταν πράξη στρατηγικής για να ρίξουν τη ψυχολογία μου» είπε η Μαριάνθη.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε πως με τον Τριαντάφυλλο ήρθαν τυχαία κοντά, επειδή η ομάδα τους παρουσίαζε ως τα «μαύρα πρόβατα» των Κόκκινων.

«Η Νικολέτα δείχνει γλυκιά αλλά δεν είναι έτσι. Και μου το έλεγε η Σοφία, πως έχει κάνει τηλεόραση. Ο Ηλίας θεωρώ πως ξεχωρίζει σαν άνθρωπος αλλά τον έχουν τραβήξει οι υπόλοιποι. Επειδή κοιμούνται μαζί, συζητούν περισσότερο. Λέει η Καρολίνα πως είναι ακομπλεξάριστη και έβγαινε μπροστά στις κάμερες πατώντας σε πέτρες για να φανεί και να παίρνει ύψος μπροστά μου. Ήταν βουτηγμένη στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια! Ο Ασημακόπουλος είναι καλή ψυχή, αγαθός. Επηρεάζεται από τον Κόρο, όπως και ο Παύλος.

Ο Παύλος είναι συνέχεια μαζί με τη Νικολέτα. Δεν την αφήνει να πάει για ξύλα, της ανοίγει τις καρύδες. Βγάζει και ένα υπερβολικό νάζι η Νικολέτα, όχι μόνο στον Παύλο αλλά σε όλα τα αγόρια. Ο Παύλος όμως είναι εκεί συνέχεια, πίσω από τη Νικολέτα και με την Καρολίνα πάρα πολύ. Τις ακούει. Την Καρολίνα τη νοιάζει να κάνει την ηλιοθεραπεία της και να έχει ωραία πλάνα. Την επικροτούσαν μάλιστα μαζί με την Ελένη για τα πλάνα που της έκαναν στα οπίσθια. Η Καρολίνα ήταν μες στην τρελή χαρά!» πρόσθεσε.

Πηγή: yupiii.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ