Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την επίσημη ανακοίνωση! «Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….»

Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά την επίσημη ανακοίνωση! «Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….»

Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την επίσημη ανακοίνωση του Mega είναι γεγονός!

Η όμορφη παρουσιάστρια από Σεπτέμβριο θα είναι ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Mega οπού ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της παρουσίασης.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν και μάλιστα σε γνώριμα για εκείνη λημέρια, εκεί δηλαδή απ’ όπου ξεκίνησε την λαμπρή πορεία της στην τηλεόραση!

Η ίδια νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού έκανε το πρώτο της ποστ και το μήνυμά της συγκινεί.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά….

Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες»!

Και προσθέτει: «Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022»!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ