Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (21/2)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Δείτε τα σημερινά αστρολογικά tips για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φυσικά και θα ήθελες να ξυπνήσεις το μεσημέρι γεμάτος από ύπνο και να σε απασχολεί μόνο η βραδινή σου έξοδος. Φυσικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο ελέω δουλειάς. Φυσικά και σήμερα μπορεί να σε κρατήσουν παραπάνω ΟΜΩΣ σίγουρα δεν θα σε πειράξει. Ο σκοπός σου (αύξηση, προαγωγή, εξασφάλιση) αγιάζει τα μέσα. Για την ώρα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, με το να έχεις αναλάβει το ρόλο του χρήσιμου πασπαρτού στην καριέρα σου ξεχνάς πως το ατού σου δεν είναι η προσαρμοστικότητα αλλά η μεθοδικότητα. Αυτό κι αν είναι κρίση ταυτότητας! Μήπως να το κοιτάξεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε πνίγει η ρουτίνα σήμερα. Σε πνίγει αφόρητα. Όχι δεν θες να κάνεις άλλες επικοινωνίες από τη δουλειά. Όχι δεν θες να σκέφτεσαι τα data του Excel και αν θα πιάσεις το στόχο ως το τέλος του μήνα. Ουφ! Αέρα! Αέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, ναι, τα γνωστά σήμερα… Η κοινωνικότητα και οι παρέες δεν σου λένε και πολλά αν δεν περιλαμβάνουν μια υποψία τουλάχιστον ερωτικού ενδιαφέροντος. Ή μήπως τελικά βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις κάποιον/α;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί να ακούγεται κάπως, όμως το μόνο που μερικές μέρες μας κρατά από το να χαθούμε μέσα στις ατέρμονες σκέψεις μας είναι η εργασία. Σήμερα είναι η άμυνα και η σωτηρία σου. Μην σκέφτεσαι, μην θυμάσαι! Δούλευε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα ήταν υπέροχο σήμερα να ξύπναγες και ο κόσμος γύρω σου να ήταν ηθικά πλασμένος, οι άνθρωποι να ήταν ευγενικοί και σκεπτόμενοι κι εσύ να πιστεύεις στην καλοσύνη. Όμως για ακόμη μια μέρα καταλαβαίνεις πως πρέπει να έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο γιατί μόνο αυτό μπορείς να εμπιστευτείς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι πολύ μεγάλος σήμερα ο κίνδυνος σήμερα να βρεθείς χαμένος/η στην μετάφραση με τα συναισθήματα σου, με όσα ακούς να συμβαίνουν γύρω σου και με τη στάσιμη ελαφρότητα των ανθρώπων. Όποτε νιώθεις να πνίγεσαι, πάρε λίγα λεπτά μόνος/η σου και σκέψου πως μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη την άκρη σου, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάσαι να ψάξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν σου πρότεινα να λύσεις μερικά φλέγοντα θέματα με φίλους ή και τον/την σύντροφό σου μέσα στα πλαίσια μιας συζήτησης, μάλλον θα βαριόσουν και θα επέλεγες άλλα, λιγότερο ανιαρά μέσα (σεξ, απειλές ή αιχμηρά αντικείμενα). Γιʼ αυτό ακριβώς το λόγο δεν σου δίνω το δικαίωμα επιλογής! Ή με συζήτηση ή άστο καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, τη στιγμή που προσπαθείς με αγωνία να βρεις ένα σταθερό στίγμα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, όλοι γύρω σου προσπαθούν να σε πείσουν με εμμονή πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Είναι να μην αναρωτιέσαι ποιος τα έχει χάσει τελικά, ο κόσμος ή εσύ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κυκλοφορείς μ’ αυτό το βλέμμα «Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες» και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην απορείς από που αντλείς τόσες δυνάμεις και καταφέρνεις όχι μόνο να μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να δίνεις το περίσσευμα των αντοχών σου υποστηρίζοντας και προστατεύοντας με όποιο τρόπο μπορείς όσους/ες θεωρείς οικείους/ες σου. Είδες που αν θες όλα τα μπορείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μόνο με τους/τις φίλους/ες σου επιτρέπεται να μοιράζεσαι τα μυστικά σου, να αναλύεις τις σκέψεις και να εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Αν το κάνεις με κάποιον/α που φλερτάρεις ή ξέρεις ότι σε ποθεί, δίνεις δικαιώματα και περιπλέκεις καταστάσεις και μετά τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Πρόσεχε!
πηγή: stardome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ