Survivor : Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης

Survivor : Τι αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε τι έδειξε η ζυγαριά του.

Ο Πάνος Καλίδης μετά την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι του και απολαμβάνει τον χρόνο με την οικογένειά του αλλά και με…γεμάτο ψυγείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε από το Survivor έπειτα από σοβαρή σκέψη, καθώς δεν άντεξε άλλο να είναι μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στην κάμερα του Star και στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» ο ίδιος μίλησε για την χαρά του, για την επιστροφή στις καθημερινές του συνήθειες ενώ αποκάλυψε επίσης και πόσα κιλά έχει πάρει από την μέρα της επιστροφής του στην Ελλάδα.

«Έχω φάει, τα έχω πάρει τα κιλά μου. Είχα χάσεις 9 κιλά, τα 8 τα έχω πάρει. Είχα φτάσει τα 70 κιλά και τώρα είμαι 77-78» είπε ο Πάνος Καλίδης που ανέβηκε μάλιστα και στη ζυγαριά για να το επιβεβαιώσει.

Ο ίδιος τις πρώτες μέρες της επιστροφής του είχε μιλήσει για τη στιγμή που κατάλαβε πως τον προδίδουν οι δυνάμεις του αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Ξαφνικά ένιωθα αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω 30 μέτρα, ούτε να σηκωθώ και να πάω για την ανάγκη μου, γιατί ήμουν εξαντλημένος. Έβλεπα μόνο ότι είχε φύγει το ‘σωσίβιο’ από την κοιλιά μου. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμη 100%. Βέβαια, είχα ήδη πρόβλημα με το στομάχι μου, αλλά μετά το παιχνίδι έχω έντονη παλινδρόμηση, ίσως επειδή αδυνάτισα απότομα, επειδή από την πείνα καταβρόχθιζα πολλά έπαθλα φαγητού βιαστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ