Σπίτι με το MEGA : Ερμηνείες έκπληξη από την Μελίνα Κανά – «Ναύτης βγήκε στη στεριά» και «Σώσε με» (vid)

Σπίτι με το MEGA : Ερμηνείες έκπληξη από την Μελίνα Κανά – «Ναύτης βγήκε στη στεριά» και «Σώσε με» (vid)

Η Μελίνα Κανά ανέβηκε στη σκηνή του MEGA για να ερμηνεύσει ξεχωριστά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου

«Η καταγωγή σου είναι από το Άγιο Πνεύμα Σερρών, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Υπάρχει μια αγία τριάδα από ελληνίδες τραγουδίστριες. Μια είσαι και εσύ, τόσο σε εκτιμώ. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει βγάλει φωνές απίστευτες και υπάρχει συνέχεια σε αυτό. Η επόμενη καλεσμένη νομίζω ότι είναι άξια συνεχιστής αυτό που εσύ και οι υπόλοιπες της αγίας τριάδας έχει κάνει. Εκτός από θαύμα της Κανά, υπάρχει και η Μελίνα Κανά» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Την θαυμάζω πολύ, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Πάμε να τη θαυμάσουμε από τα παρασκήνια» είπε με τη σειρά της η Γλυκερία.

Με το «Μιλώ για σένα» από το 1998 και τον δίσκο «Λάφυρα» σε μουσική και στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου ξεκίνησε η Μελίνα Κανά την εμφάνισή της στο «Σπίτι με το MEGA».

Στη συνέχεια η ερμηνεύτρια επέλεξε ένα τραγούδι που αγαπάει και η ίδια ιδιαίτερα. «Τυφλές ελπίδες» του Πέτρου Δουδρουμπάκη, ένα κομμάτι που έγινε ευρέως γνωστό από την εκτέλεση του Παντελή Θαλασσινού.

«Ναύτης βγήκε στη στεριά» που έχει ερμηνεύσει η σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού το 1997 σε μουσική Γιάννη Σπανού και στίχους Μάνου Ελευθερίου.

«Τα φιλιά σου είναι φωτιά» του Μανώλη Αγγελόπουλου από το 1975 σε μια ερμηνεία έκπληξη από την Μελίνα Κανά και για το τέλος «Σώσε με» της αξέχαστης Ρίτας Σακελλαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ