Νέα εξέλιξη με Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία – Τι συνέβη

Νέα εξέλιξη με Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία – Τι συνέβη

Μια από τις ωραιότερες φάσεις της σχέσης τους βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, οι οποίοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Μια από τις ωραιότερες φάσεις της σχέσης τους βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, οι οποίοι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία πριν από λίγε ημέρες αγόρασαν από κοινού ένα σπίτι στη Βάρκιζα.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του του μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ “House of Fame” και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά την επανασύνδεσή τους το περασμένο φθινόπωρο και παρά τα εμπόδια που έχει δημιουργήσει στη σχέση τους η πανδημία, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, γι’ αυτό προετοιμάζονται για το κοινό τους μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησαν στην αγορά κατοικίας στην Αττική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση μιας υπέροχης κατοικίας, στις οποίες παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την ομάδα Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για να καλύψει τις ανάγκες του ζευγαριού. Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της performer, τα περισσότερα από τα οποία φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, αλλά και δωμάτιο όπου η Ελένη Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της, ενώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ