Οργή για τη Στεφανίδου! «Μπλέξαμε με δαύτην»!

Οργή για τη Στεφανίδου! «Μπλέξαμε με δαύτην»!

Χαμός και πάλι στον Alpha μετά τη δήλωση ντροπής για την 25χρονη έγκυο…

Σε δεινή θέση έχει περιέλθει η διοίκηση του Alpha και περισσότερο όσοι υποστήριξαν τη μεταγραφή της Τατιάνας Στεφανίδου στη θέση της Ελεωνόρας Μελέτη την οποία έκοψαν κακήν-κακώς από τη ζώνη 11.00-13.00, εξαιτίας της τηλεθέασης που το κανάλι έκρινε πως δεν ήταν ικανοποιητική. Φαίνεται, ωστόσο, πως την πάτησαν χειρότερα…

«Μπλέξαμε με δαύτην» είναι η ατάκα που, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ακούγεται συχνά-πυκνά από τα γραφεία των διοικούντων στο κτίριο της Κηφισιάς που σχεδόν κάθε βδομάδα καλούνται να διαχειριστούν όχι κάποιες αθώες γκάφες της, αλλά τα πολιτικά παιχνίδια που εμφανώς πλέον παίζει με αφορμή τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας μέσα από τα οποία, όμως, εκθέτει τον τηλεοπτικό σταθμό των Βαρδινογιάννηδων.

Θύελλα αντιδράσεων για την… περίεργη ερώτηση της

Έτσι, λοιπόν, αντιδράσεις για ακόμα μια φορά προκάλεσε η… «Σκατιάνα» όπως την αποκαλούν στα σόσιαλ μίντια, για τον τρόπο με τον οποίο η ίδια και η εκπομπή της κάλυψαν την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχθηκε 25χρονη έγκυος ενώ περπατούσε στην γειτονιά της, στην Κυψέλη.

Η παρουσιάστρια, που συνηθίζει να τοποθετείται με τρόπο αμφιλεγόμενο, αυτή τη φορά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τις παρατηρήσεις της αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε 25χρονη.

Η κάλυψη του θέματος ξεκίνησε με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να λέει ότι, σύμφωνα με γείτονες της κοπέλας, η ίδια «δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα» αυτά τα τρία χρόνια που ζει στην περιοχή με τον σύντροφό της, χωρίς βέβαια να διευκρινίζει τι είδους «δικαιώματα» είναι αυτά που θα δικαιολογούσαν την επίθεση σε βάρος της.

«Αυτά που έχει πει είναι πάρα πολύ λίγα και έχουν πάρα πολλά θολά σημεία. Εδώ βλέπουμε το σημείο που έγινε η επίθεση κοντά στο ναό της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη», ανέφερε η Στεφανίδου, ενώ έδειχνε το σχετικό γραφικό της εκπομπής.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας πάντα, ένα αυτοκίνητο μπλε χρώματος σταματά εκεί που βρισκόταν εκείνη, αρκετά αργά τη νύχτα, δεν ξέρουμε γιατί το κορίτσι βρέθηκε εκεί. Εκείνο θα το εξηγήσει στους αστυνομικούς γιατί στις 9 το βράδυ υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Μετά τις 9 επιτρέπεται να κυκλοφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων», σημείωσε με νόημα η Τατιάνα προκαλώντας οργή στο κανάλι και θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτησή της αυτή.

Δες το επίμαχο βίντεο:

Πηγή: patkiout.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ