Αρνήτρια κόλλησε κορωνοϊό τον Κώστα Σπυρόπουλο και η Χριστίνα Πολίτη έκανε δημόσια έγκληση

Αρνήτρια κόλλησε κορωνοϊό τον Κώστα Σπυρόπουλο και η Χριστίνα Πολίτη έκανε δημόσια έγκληση

Η Χριστίνα, έλεγε σε όλους να προσέχουν και να μένουν μακριά από αρνητές του κορωνοϊού, γιατί εκείνους τους κόλλησε μια γυναίκα που ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού, αντιεμβολιάστρια και μάλιστα τόνισε ότι δεν κόλλησε μόνο την οικογένειά της αλλά και άλλους.

Δεν πίστευε στον κορωνοϊό και όμως κόλλησε από τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Η Χριστίνα Πολίτη πέρασε δύσκολα με τον κορωνοϊό αλλά πλέον είναι καλά. Χθες μάλιστα έκανε την πρώτη της βόλτα covid free όπως έγραψε στην ανάρτησή της. Στην ίδια ανάρτηση τόνισε πως εκείνη πέρασε τον κορωνοϊό στο πόδι αλλά κάποιος άλλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εννοώντας βέβαια τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η γνωστή κοσμικογράφος έκανε όμως και ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του φίλου της Βασίλη Ζούλια, στην οποία αποχαιρετούσε φίλη του που έφυγε μόνη της στο νοσοκομείο από κορωνοϊό .

Στο σχόλιο αυτό, η Χριστίνα, έλεγε σε όλους να προσέχουν και να μένουν μακριά από αρνητές του κορωνοϊού, γιατί εκείνους τους κόλλησε μια γυναίκα που ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού, αντιεμβολιάστρια και μάλιστα τόνισε ότι δεν κόλλησε μόνο την οικογένειά της αλλά και άλλους.

Η Χριστίνα έγραψε: «Φοράτε μάσκες και προσέχετε!!! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται- ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας την περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία!»

«Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές- εμάς αρνήτρια με γιόγκες και αντιεμβολιάστρια μας αποδεκάτισε ( αφού ορκιζόταν πως δεν έχει και έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μας μεγάλο που τη βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) και όχι μόνο εμάς»

Φώτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ