Άκης Πετρετζίκης : Επικό τρολάρισμα από τον «ακατανόμαστο» MasterChef (vids)

Άκης Πετρετζίκης : Επικό τρολάρισμα από τον «ακατανόμαστο» MasterChef (vids)

Ο Άκης Πετρετζίκης παρομοίασε τον εαυτό του με τον... Βόλντεμορτ, τον κακό μάγο των ταινιών και των βιβλίων του Χάρι Πότερ, του οποίου το όνομα δεν πρέπει να ακουστεί.

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef οι κριτές υποδέχτηκαν τρεις από τους νικητές των προηγούμενων κύκλων του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού,  ανάμεσά τους και ο Λάμπρος Βακιάρος, που ήταν ο πρώτος νικητής του MasterChef.

Και την ώρα που υποδέχτηκαν τους νικητές του ριάλιτι, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε χαρακτηριστικά: «του δικού μας MasterChef, καθώς είναι και ο Άκης».

Ο Άκης Πετρετζίκης είδε το εν λόγω απόσπασμα και το σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο πρώτος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής παρομοίασε τον εαυτό του με τον… Βόλντεμορτ, τον κακό μάγο των ταινιών και των βιβλίων του Χάρι Πότερ, του οποίου το όνομα δεν πρέπει να ακουστεί!

Και έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης στο twitter του: «Όντως σαν τον Βολντεμορτ νιώθω …. που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου 😂😂😂 άμπρα κατάμπρα για να μάθετε 😎😎😎 #MasterChefGR #varthalitiGineBatraxos #KoutsopouleGineKontizas #iwanidiGineravioli»!

Να αναφέρουμε ότι ο Άκης είχε εκφράσει το παράπονό του όταν είχε βγει το τρέιλερ γράφοντας: «Έχω μπερδευτεί με αυτό το MasterChef 5…. Εγω σε ποιο νίκησα ρε παιδιά? Στο μείον ένα? Τρομερό τρέιλερ. Ράσελ Κρόου ο Κουτσόπουλος.».

Δείτε το χιουμοριστικό μήνυμά του στο twitter για το απόσπασμα που είδε στο ριάλιτι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ