Η Φάρμα : Η Κυριακή Κατσογρεσάκη τράβηξε για ακόμη μια φορά την προσοχή κάνοντας…μπάνιο (vid)

Η Φάρμα : Η Κυριακή Κατσογρεσάκη τράβηξε για ακόμη μια φορά την προσοχή κάνοντας…μπάνιο (vid)

Πρόκειται για μία πολυτάλαντη προσωπικότητα που δεν βασίζεται μόνο στα κάλλη της και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει τις γνώσεις της.

Τα πλάνα μιλάν από μόνα τους… Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, δίχως αμφιβολία, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Φάρμα της… πάει πολύ, και εκείνη το εκμεταλλεύεται στο έπακρον.

Η πορεία της

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κατάγεται από τη Σητεία, έχει εργαστεί ως μέλος του πληρώματος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο κάποια στιγμή έκανε και ένα πέρασμα από το My Style Rocks.

Η Κρητικιά καλλονή ήταν μία από τις πιο δυνατές διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και κατέπληξε τους πάντες με την φυσική ομορφιά και τα μοναδικά προσόντα της.

Σύμφωνα με το newsit.gr, πρόκειται για μία πολυτάλαντη προσωπικότητα που δεν βασίζεται μόνο στα κάλλη της και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει τις γνώσεις της.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι μία από τις παίκτριες που πρωταγωνιστούν στη Φάρμα, καθώς είναι πολύ δυνατή στις δοκιμασίες, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει τρεις φορές την ασυλία μέσα από τα αγωνίσματα.

Η Κυριακή έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, εργάζεται ως αεροσυνοδός ενώ εκπαιδεύεται και ως πιλότος. Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Η Κρητικιά καλλονή έχει ανοίξει και κανάλι στο youtube, μέσω του οποίου παρουσιάζει βίντεο με συμβουλές για γυμναστική, μόδα και διατροφή.

Τέλος, η Κυριακή Κατσογρεσάκη διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram, και με κάθε ανάρτησή της βάζει φωτιά στο ίντερνετ…

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ