Νίκος Σεργιανόπουλος : Στοιχειωμένο το σπίτι του ηθοποιού!

Νίκος Σεργιανόπουλος : Στοιχειωμένο το σπίτι του ηθοποιού!

Συγκλονιστική περιγραφή στον τόπου βρέθηκε νεκρός!

Στοιχειωμένο είναι το σπίτι του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, σύμφωνα με συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα, από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός.

Τι απέγινε η περιουσία του, μετά τον τραγικό θάνατο του;

Σαν «βόμβα» έσκασε η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν από 11 χρόνια. Ο ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι με 21 μαχαιριές στο σώμα του. Τότε, η showbiz συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένεια του, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά από περίπου ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή και η αδερφή του.

Η περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου μετά το θάνατο του και της αδερφής του πέρασε στα ανίψια του. Ο ανιψιός του Γιώργος, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει, ενώ όσον αφορά το σπίτι είχε αποκαλύψει «Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί».

Σύμφωνα με το Χάι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που μένουν στην γειτονιά, συγκλονίζουν, μιας και θεωρούν πως το σπίτι του είναι στοιχειωμένο.

«Κάθε νύχτα σχεδόν, ακούγονται φωνές, περίεργα τριξίματα, ακόμη και ουρλιαχτά»λέει γείτονας. «Η αύρα του νεκρού εξακολουθεί να τριγυρνά στο σπίτι, καθώς εκεί μέσα κρύβεται πολύς πόνος και πολλά αναπάντητα »γιατί»» υποστηρίζει κάποιος άλλος.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ