Το κολάν της Σπυροπούλου σε αφήνει άφωνο… (pics)

Το κολάν της Σπυροπούλου σε αφήνει άφωνο… (pics)

Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των εννέα κιλών. Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με κίτρινο κολάν, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αλλάξει ριζικά και μέσα στις αλλαγές που έχει κάνει τον τελευταίο χρόνο είναι και αυτή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Αυτό φυσικά δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι η προσωπική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο αφού δείχνει να έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και στο γεγονός ότι άλλαξε τις καθημερινές της συνήθειες.

Πλέον η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στη ζωή της ενώ υιοθέτησε και διαφορετικές διατροφικές επιλογές, οι οποίες έχουν συμβάλλει στην απώλεια των κιλών της και στην μεγάλη αλλαγή στο σώμα της που είναι πιο εμφανής από ποτέ.

Αυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε εμείς βλέποντας το νέο insta story της οπού ποζάρει ένα κίτρινο κολάν μέσα στο ασανσέρ της.

GALLERY

Όσο για τα μυστικά της;

Είναι αυτό που λέμε «δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο».

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα, όπως έχει πει: «Με υπομονή και επιμονή η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Αγαπήστε τον εαυτό σας και κάθε μέρα να προσπαθείτε για την καλύτερη εκδοχή του».

Και πιο ειδικά βέβαια ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και μια τυπική μέρα της περιλαμβάνει για πρωινό γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι.

Για σνακ, οι επιλογές της κινούνται ανάμεσα σε φρούτα εποχή ή ξηρούς καρπούς, ενώ το μεσημεριανό της έχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο. Το βραδινό φροντίζει να είναι πριν τις 9 και περιλαμβάνει ένα ελαφρύ πιάτο.

Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό με αρκετή γυμναστική ή περπάτημα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ