Ο κόσμος τα χώνει στον Τριαντάφυλλο

Ο κόσμος τα χώνει στον Τριαντάφυλλο

Ο κόσμος μίλησε και η αλήθεια είναι πως όσα είπε, δεν τα λες και θετικά!

Σίγουρα είσαι και εσύ μια από εκείνες που παρακολουθούν πιστά κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το Νο1 παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor. Οι παίκτες βρίσκονται στο νησί του Άγιου Δομίνικου αρκετούς μήνες τώρα και η κατάσταση οφείλουμε να πούμε πως είναι… τεταμένη.

Οι δύο ομάδες ενώ φαίνεται να έχουν περισσότερα κοινά από όσα και οι ίδιοι πιστεύουν, κάθε μέρα γίνονται ολοένα και περισσότερο αυστηροί και ναι, μαλώνουν διαρκώς για το οτιδήποτε.
Πρώτος στους καυγάδες ήταν ο Αλέξης Παππάςο οποίος και έφυγε την Τετάρτη. Το κοινό αποφάσισε να τον αφήσει έξω από το παιχνίδι και με τη ψηφοφορία έδειξε την αντιπάθειά του.Το ίδιο πάντως δε συμβαίνει στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου.

Ενώ έρχεται πολύ συχνά σε ρήξη με τους υπόλοιπους παίκτες, μετρά ήδη οκτώ συνεχόμενες ψηφοφορίες από τις οποίες έχει περάσει αλώβητος. Το τηλεοπτικό κοινό τον ψηφίζει φανατικά και τον στηρίζει, ωστόσο στα social media του τραγουδιστή υπάρχει ένας αναβρασμός και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να τον περιγράψουμε.

Στις φωτογραφίες του καλλιτέχνη στα social media υπάρχουν χιλιάδες αρνητικά σχόλια και μόλις τα διαβάσεις θα απορήσεις και εσύ πώς βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι.

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ