Θεοδωρίδου- Μενεγάκη: Ετοιμάζουν κοινή εμφάνιση και ο κόσμος έχει τρελαθεί! (vid)

Θεοδωρίδου- Μενεγάκη: Ετοιμάζουν κοινή εμφάνιση και ο κόσμος έχει τρελαθεί! (vid)

Ο κόσμος το ζήτησε και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα!

Πόσο καλύτερα θα μπορούσε να πάει το Σαββατοκύριακό μας; Η είδηση που μόλις ήρθε από το επίσημο προφίλ της Νατάσσας Θεοδωρίδου έχει «ρίξει» τα social media και οι φανατικοί θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί όσο δεν πάει με αυτό που σχεδιάζουν.

Οι όμορφες κουμπάρες φαίνεται πως ετοιμάζουν κάτι αρκετά ευχάριστο για τους διαδικτυακούς τους φίλους και όπως φαίνεται η Κυριακή θα είναι η ημέρα τους.

Πέρσι τον Μάιο, σε ένα Insta Live Video της Νατάσσας Θεοδωρίδου, οι θαυμαστές ζήτησαν ένα Live με την πανέμορφη παρουσιάστρια της καρδιάς μας, Ελένης Μενεγάκη.

Κι όμως, η απαίτηση του κοινού έγινε πραγματικότητα. Μέσα από μια δημοσίευσή της η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως την Κυριακή το βράδυ, θα πραγματοποιήσει ένα Live Video συντροφιά με την αγαπημένη της και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Φυσικά η ανακοίνωση ήρθε με ένα ολιγόλεπτο video στο οποίο η Νατάσσα τραγουδά το «Παραδόθηκα». Η Ελένη είναι στο πλάι της, τραγουδά και δείχνει πόσο καλά περνάει. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Παιδιά, αύριο Κυριακή στις 23:00 η νύχτα μας ανήκει. Instalive»

Δες το video παρακάτω:

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ