Έξαψη: Σοκ για την Κλαίρη – Ο Γιάννος παραδίνεται στην Αστυνομία

Έξαψη: Σοκ για την Κλαίρη – Ο Γιάννος παραδίνεται στην Αστυνομία

Ο Γιάννος παίρνει μια καθοριστική απόφαση για τη ζωή του. Αποφασίζει να παραδοθεί μόνος του στην Αστυνομία, προκειμένου να τιμωρηθεί για όσα έχει διαπράξει. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη ταράζει την Κλαίρη, μιας και τη βρίσκει σε μια δύσκολη φάση.

Ο Γιάννος, έπειτα από χρόνια εθισμού στο αλκοόλ, αποφάσισε να βοηθήσει τον εαυτό του, καθώς κατάλαβε πως από τη στιγμή που δεν έχει τον έλεγχο των πράξεών του κινδυνεύει να χάσει από δίπλα του όσους αγαπά πραγματικά.

Ο χωρισμός του από την Κλαίρη ήταν ίσως για εκείνη το μεγαλύτερο πλήγμα, που τον έκανε να ξεκινήσει τις συνεδρίες στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και είναι πεπεισμένος πως αυτή τη φορά θα βγει νικητής.

Όσο οι μέρες περνούν, καταφέρνει μάλιστα να αποδείξει στην Κλαίρη πως είναι αποφασισμένος να αλλάξει, ενώ σύμφωνα με το my tv της δείχνει και την καλή πλευρά του εαυτού του. Ο ίδιος, όπως θα δούμε, επιστρέφει στο Ναύπλιο για να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις του με αυτούς που έχει πληγώσει.

Ξέρει πως εξαιτί ας του πολλοί άνθρωποι πόνεσαν και ζούσαν με τον φόβο του και ένας από αυτούς είναι ο Τίμος. Ο Γιάννος τον συναντάει και του απολογείται για όλο το κακό που του προκάλεσε. Που τον έμπλεξε στις βρόμικες δουλειές του και που εξαιτίαςτου μπήκε στη φυλακή. Ο νεαρός από τη μία παραξενεύεται με τη συμπεριφορά του Γιάννου, αλλά από την άλλη χαίρεται που τον βλέπει αλλαγμένο και αποφασισμένο να αφήσει για πάντα πίσω το παρελθόν του.Την ίδια στιγμή, στην Αθήνα, η Κλαίρη με τον Αλέξανδρο έχουν τα δικά τους προβλήματα.

Οι προστριβές μεταξύ τους είναι καθημερινές και μέρα με την ημέρα απομακρύνονται ο ένας από τον άλλο. Η Κλαίρη, όμως, είναι σε αδιέξοδο και με το παντοπωλείο μιας και τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται και είναι δύσκολο να αντεπεξέλθει. Δίπλα της είναι συνεχώς ο Γιάννος. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες όλα ανατρέπονται ακόμη μία φορά. Ο Γιάννος παίρνει μία καθοριστική απόφαση και πηγαίνει στην Αστυνομία.Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα. Παραδίνεται και είναι έτοιμος να ομολογήσει όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Η είδηση γίνεται γρήγορα γνωστή και η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του νεαρού. Από την άλλη, ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στον Γιάννο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ