«Μάγκας» η Βάνα! Παραδέχεται για πρώτη φορά τον πανικό που έπαθε όταν εμφανίστηκε η σεξοβόμβα Μαρία Κορινθίου!

«Μάγκας» η Βάνα! Παραδέχεται για πρώτη φορά τον πανικό που έπαθε όταν εμφανίστηκε η σεξοβόμβα Μαρία Κορινθίου!

Η ακομπλεξάριστη Βάνα Μπάρμπα έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για την πρώτη φορά που είδε την Μαρία Κορινθίου.

Ακομπλεξάριστη και χειμαρρώδης όπως πάντα, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στον καναπέ των «Roomies» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο, κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη!
Η ηθοποιός που για δεκαετίες ολόκληρες υπήρξε το απόλυτο σύμβολο του σεξ, έκανε μια παραδοχή που την ανέβασε στα μάτια μας για το θάρρος της ειλικρίνειάς της. Η ατάκα της αποδεικνύει πως πλέον, στην ηλικία που βρίσκεται, είναι μια εκρηκτική και… χορτασμένη προσωπικότητα χωρίς κόμπλεξ και απωθημένα.
Είπε, λοιπόν, η γυναίκα που έκανε τους Έλληνες (και όχι μόνο!) να παραληρούν, για τη Μαρία Κορινθίου:
«Έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα. Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μία άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη. Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν.
Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε… Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δύο τρεις άντρες. Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα. Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δύο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα»!
Πηγή: patkiout.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ