MasterChef 5: Οργή στο Twitter κατά Διονύση και Ιωάννη για τα σχόλια στη Μαρίνα (pics)

MasterChef 5: Οργή στο Twitter κατά Διονύση και Ιωάννη για τα σχόλια στη Μαρίνα (pics)

MasterChef 5: Ιωάννης και Διονύσης στο στόχαστρο του Twitter.

Η Μαρίνα του MasterChef 5 που είχε την καλύτερη προσπάθεια στο mystery box και το πλεονέκτημά της στο τεστ δημιουργικότητας ήταν να μοιράσει ένα ένα τα δέκα ψάρια στους συμπαίκτες της.

Η παίκτρια που ήταν μισητή στο Twitter επέστρεψε πριν δύο εβδομάδες στο ριάλιτι μαγειρικής μαζί με τον Ιωάννη.

Και οι δύο παίκτες έχουν απόλυτη γνώση των σχολίων που γίνονται στο Twitter. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Μαρίνα να επιστρέψει καυστική μεν αλλά πιο μαζεμένη μέσα στο ριάλιτι ενώ ο Ιωάννης επέστρεψε πιο επικριτικός από ποτέ.

Ο Ιωάννης φαίνεται να έχει ενημερώσει και τον Διονύση για τα σχόλια που γίνονταν εναντίον της Μαρίνας, οπότε οι δύο παίκτες έχουν κάνει έναν άτυπο πόλεμο με σχόλια κατά της Μαρίνας.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως οι χρήστες στο Twitter καταλαβαίνουν πολύ καλά το παιχνίδι τους, οπότε και οι τρεις βρίσκονται στο στόχαστρο του τηλεοπτικού κοινού.

Πάντως, το χρυσόψαρο που έδωσε η Μαρίνα στον Ιωάννη να μαγειρέψει όχι μόνο τον δυσκόλεψε αλλά τον έστειλε και στη διαδικασία αποχώρησης μαζί με την Ανούς και τον Τζιοβάνι.

Ιωάννης και Διονύσης παραδέχτηκαν on camera πως θα μιλήσουν στο σπίτι χωρίς κάμερες στη Μαρίνα κάτι που εξόργισε το Twitter ενώ ο Ιωάννης που στα όνειρά του είναι να κερδίσει αστέρι Michelin αλλά και το γεγονός πως έχει δουλέψει στο Miami έκανε τους χρήστες στο Twitter να οργιάσουν με επικά σχόλια.

Ο Ιωάννης είναι πάντως 8η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση! Δες τα σχόλια παρακάτω.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ