Survivor: «Μυθικό» το ποσό που έχει φέρει σε ΣΚΑΙ και Acun ο Τριαντάφυλλος με τις υποψηφιότητές του (pics+vid)

Survivor: «Μυθικό» το ποσό που έχει φέρει σε ΣΚΑΙ και Acun ο Τριαντάφυλλος με τις υποψηφιότητές του (pics+vid)

Survivor: «Ζαλίζουν» τα χρηματικά ποσά που φέρνει ο Τριαντάφυλλος κάθε φορά που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση σε ΣΚΑΙ και Acun Media.

Όπως είναι ήδη γνωστό και το ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός σε προηγούμενο επεισόδιο, ο τραγουδιστής έσπασε και το ρεκόρ του Ντάνου.

Θυμάσαι που ο τραγουδιστής σε προηγούμενο επεισόδιο είχε σχολιάσει το γεγονός πως είναι για όγδοη φορά υποψήφιος και με χιουμοριστική διάθεση είχε πως θέλει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Γιώργου Αγγελόπουλου;

«Για δική σου ενημέρωση, το έμαθα κι εγώ από το twitter δεν το ήξερα, έχεις περάσει τον Ντάνο σε παραμονές. Πλέον είναι ισόβαθμος με Ελισάβετ και Ροδάνθη. Ο Ντάνος είχε έξι, στο εννιά είσαι πρωταθλητής», του είπε ο Γιώργος Λιανός με τον Ντάφυ να το χαίρεται στο έπακρο.

Αυτές οι υποψηφιότητες όμως φέρνουν μυθικά ποσά.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό, το κανάλι και η εταιρία παραγωγής του ριάλιτι έχουν συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό από τις οκτώ προηγούμενες υποψηφιότητες του τραγουδιστή.

Πιο αναλυτικά, ο Τριαντάφυλλος που είναι ο πιο δημοφιλής από όλους τους παίκτες του ριάλι με ποσοστά που ξεκινούν από 15% και φτάνουν στο 40% έχει φέρει στο ταμείο από 120.000 μέχρι 320.000 ευρώ.

Το ποσό αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα με τους παίκτες, όπως είπε ο δημοσιογράφος.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ