Μεγάλη Εβδομάδα στην πόλη! Οι celebrities ντύθηκαν casual και βγήκαν να βολτάρουν

Μεγάλη Εβδομάδα στην πόλη! Οι celebrities ντύθηκαν casual και βγήκαν να βολτάρουν

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξόδους των Ελλήνων celebrities στους δρόμους της Αθήνας - Ποιους συναντήσαμε και πού;

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι κάπως καλύτερο από το περσινό το οποίο και μας βρήκε στο πρώτο κύμα έξαρσης της Πανδημίας. Οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει.

Και επειδή μέχρι τότε, μεσολαβεί ένας μήνας ακόμη, οι celebrities κατέβασαν τα καλοκαιρινά τους και βγήκαν να απολαύσουν τις πρώτες υψηλές θερμοκρασίες της άνοιξης.

Οι περιορισμοί και το Lockdown ολοκληρώνονται τα επόμενα 24ωρα και το φετινό Πάσχα δεν θα θυμίζει σίγουρα την ανέμελη εποχή της άνοιξης, των περασμένων ετών. Οι celebrities έχοντας εξασφαλίσει τον ελεύθερο χρόνο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, φόρεσαν τα αθλητικά τους και βγήκαν στην πόλη.

Η μετακίνηση 6 εξάλλου έχει γίνει η αγαπημένη όλων. Φυσικά για τις κυρίες-νοικοκυρές , αυτές οι μέρες το πρόγραμμα είναι αρκετά φορτωμένο. Όπως και η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη μιας και πετύχαμε την παρουσιάστρια κατά τις εξωτερικές της δουλειές.

Πού συναντήσαμε τους αγαπημένους μας celebrities τη Μεγάλη Εβδομάδα και με ποιους απόλαυσαν την βόλτα τους σε Μετακίνηση 6; Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε…

O Δημήτρης Σκουλός στην Γλυφάδα με τη σύζυγό του, Τζέλα.

Στο Μαρούσι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Στην Κηφισιά η Ιωάννα Μπούκη.

H Ιωάννα Τούνη ήρθε στην Αθήνα!

Σπάνια εμφάνιση για τον Παύλο Ορκόπουλο και τη σύζυγό του.

H Eλένη Μενεγάκη με εντυπωσιακό look στην Κηφισιά.

H Υβόννη Μπόσνιακ σε έξοδο με την κορούλα της.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ