Μαρία Ηλιάκη: Είναι έξαλλη με τη διαμονή της στην Ελβετία και δεν φαντάζεσαι γιατί (vids)

Μαρία Ηλιάκη: Είναι έξαλλη με τη διαμονή της στην Ελβετία και δεν φαντάζεσαι γιατί (vids)

Τα stories της Μαρίας Ηλιάκη μας έκαναν να γελάσουμε.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μαρίας Ηλιάκη στα μέσα του Φεβρουαρίου ήταν μία από τις εκπλήξεις του 2021, που αλήθεια δεν περιμέναμε. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, και καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη. Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, και αυτό το βλέπουμε συχνά και μέσα από το Instagram account της.

Τους τελευταίους μήνες τους περνάει στο εξωτερικό με τον σύντροφό της και εμείς μαθαίνουμε τα νέα της μέσα από τα social media της ίδιας. Φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, stories και βόλτες είναι μερικά από αυτά που βλέπουμε στο account της κάθε τόσο, και πολύ ενθουσιαζόμαστε, όσο τη βλέπουμε να φουσκώνει.

Τα τελευταία stories που έκανε ωστόσο, μας έκαναν να γελάσουμε, αφού αντιλαμβανόμαστε πως στην Ελβετία ζει ένα δράμα. Και θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε. Είναι γνωστό πως εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε απίστευτες γεύσεις που συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους. Αυτό στην Ελβετία δεν ισχύει, και αν κρίνουμε και από τα stories της, τότε θα πούμε πως σίγουρα δεν ξέρουν να τρώνε.

Τι συνέβη όμως και η Μαρία έγινε έξαλλη; Η παρουσιάστρια μας εξιστόρησε ένα συμβάν με κάποια σάντουιτς και μας είπε πως εκεί δεν ξέρουν από γεύσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε, πως εκείνη το τελευταίο διάστημα για πιο safe καταστάσεις, όταν παίρνει κάποιο σάντουιτς από έξω ζητάει πάντα ψωμί και τυρί.

Αυτό είναι το υλικό που βάζει μέσα μόνο. Οι Ελβετοί ωστόσο μάλλον θεώρησαν πως του λείπει κάτι ακόμη και γι’ αυτό αυτοβούλως και χωρίς να ζητήσει κάτι εκείνη, πρόσθεσαν ακόμη ένα υλικό. Τι ήταν όμως το υλικό;

Δες τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβεις.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ