Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Που θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Που θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετρούν περίπου εννιά μήνες κοινής πορείας και παραμένουν full in love.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετρούν περίπου εννιά μήνες κοινής πορείας και παραμένουν full in love. Η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει βρει τον άνθρωπό της στο πρόσωπό του επιχειρηματία και έτσι οι δυο τους είναι αχώριστοι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχουν προγραμματίσει να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ και ο Βασίλης θα κάνουμε μαζί Ανάσταση»

Ειδικότερα, τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα, σύσσωμη η παρέα θα απολαύσει το γεύμα της στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια, μέρος όπου το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτά του τους τελευταίους μήνες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιμελήθηκε προσωπικά τα τραπέζια και έχει ήδη φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια. Η παρουσιάστρια τα πάει καλά με τη μαγειρική, καθώς πολλές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τις λαχταριστές δημιουργίες της.

“Θα περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά. Η κατάσταση με την πανδημία είναι περίεργη και είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν οι γονείς μου να ταξιδέψουν από τη Ρόδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ και ο Βασίλης θα κάνουμε μαζί Ανάσταση”, δηλώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ