Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μόλις παντρεύτηκε – Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος και μετά από σχέση λίγων εβδομάδων

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μόλις παντρεύτηκε – Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος και μετά από σχέση λίγων εβδομάδων

Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και έγινε την Παρασκευή στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης και κανείς δεν έμαθε προκαταβολικά το παραμικρό, παρά μόνο όταν το διάσημο σουπερμόντελ αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία και να ανακοινώσει το συμβάν. ?ny? Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 23 Φεβ, 2018 στις 1:32 […]

Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και έγινε την Παρασκευή στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης και κανείς δεν έμαθε προκαταβολικά το παραμικρό, παρά μόνο όταν το διάσημο σουπερμόντελ αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία και να ανακοινώσει το συμβάν.

?ny?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Ο Sebastian Bear-McClard είναι παραγωγός και μια από τις πιο γνωστές δουλειές τους ήταν το περσινό «Good Time» με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Επίσης έχει εμφανιστεί σαν ηθοποιός στην ταινία «The Minority» του 2006.

Η πρώτη φορά που τους είδαν μαζί ήταν στη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως σχεδίαζαν γάμο, καθώς το διάσημο μοντέλο μέχρι τον Ιανουάριο φέρεται να ήταν ακόμη σε σχέση με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Jeff Magid, με τον οποίο χώρισαν τελικά μετά από τρία χρόνια.

Εκτός από την γαμήλια φωτογραφία στον λογαριασμό, η Emily Ratajkowski μοιράστηκε σε Stories διάφορα ακόμη στιγμιότυπα από το γάμο, σχολιάζοντας, «Έχω μια έκπληξη. Παντρεύτηκα σήμερα». Για τον γάμο της επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί τύπου κοστούμι από τα Zara, μαύρο καπέλο με μικρό βέλο και ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ