Μαρία Ηλιάκη: Τρία χρόνια απόλυτης ευτυχίας με τον Στέλιο Μανουσάκη

Μαρία Ηλιάκη: Τρία χρόνια απόλυτης ευτυχίας με τον Στέλιο Μανουσάκη

Επέτειο τριών χρόνων γιόρτασε η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει μία από τις πιο όμορφες και τρυφερές περιόδους της ζωής της.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η γνωστή παρουσιάστρια ζει τον έρωτά της με τον ο Στέλιο Μανουσάκης στο Χόργκεν της Ελβετίας.

Το ζευγάρι, σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το μωράκι του και η Μαρία έχει μετακομίσει μόνιμα στην πόλη που ζει ο αγαπημένος της, καθώς εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και μάλιστα σήμερα, έχουν επέτειο γνωριμίας, κάτι που αποκάλυψε η Μαρία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία είναι αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Μαρία και ο Στέλιος πριν γίνουν ζευγάρι γνωρίζονταν πολλά χρόνια καθώς εκείνη είχε φιλικές σχέσεις με τις αδερφές του, ενώ όπως η ίδια είχε δηλώσει το πρώτο τους ραντεβού ήταν τελείως απρόσμενο, καθώς ο Στέλιος είχε ταξιδέψει από την Ελβετία στην Ελλάδα μόλις για 15 ώρες.

Το ζευγάρι στις αρχές διατηρούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Μαρία τον Σεπτέμβρη του 2018, είχε ανεβάσει για πρώτη φορά τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Οι δυο τους απολαμβάνουν την εγκυμοσύνη της Μαρίας, η οποία έχει αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και μαζί της παρασέρνει κι εκείνον, ο οποίος σε κάθε στιγμή την πειράζει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ