«Οι άνθρωποι αλλάζουν»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη με την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου

«Οι άνθρωποι αλλάζουν»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Κουρκούλη με την υπογραφή των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει αμέτρητες επιτυχίες, συναντήθηκαν μουσικά μετά από καιρό με τον γνωστό ερμηνευτή, με τον οποίον τους συνδέουν πολλά και μεγάλα τραγούδια.

Με ένα νέο τραγούδι, που έχει τίτλο «Οι άνθρωποι αλλάζουν» και το οποίο υπογράφει το δίδυμο των επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, επιστρέφει ο Νίκος Κουρκούλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, δύο δημιουργοί που έχουν υπογράψει αμέτρητες επιτυχίες, συναντήθηκαν μουσικά μετά από καιρό με τον γνωστό ερμηνευτή, με τον οποίον τους συνδέουν πολλά και μεγάλα τραγούδια.

«Κίνδυνος», «Εσύ τα λες», «Μέρα με τη μέρα», «Της ζωής μου τα φεγγάρια», «Παίζεις με τη φλόγα», «Κάποιες νύχτες με φεγγάρι», «Μία νύχτα στον παράδεισο», «Τα παιδιά των φαναριών», «Τόσα δειλινά», «Πίστεψε με», «Σε περιμένω» είναι κάποιες από τις επιτυχίες του ερμηνευτή, τις οποίες έχουν υπογράψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και ο Ηλίας Φιλίππου (στίχοι), με την επανασύνδεσή τους να γεννά το τραγούδι «Οι άνθρωποι αλλάζουν».

«Οι άνθρωποι αλλάζουν» ακούστηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Νίκο Κουρκούλη στο «Σπίτι με το Mega».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που δεν είναι ένα αποκλειστικά ερωτικό, καθώς έχει μέσα του τη πεμπτουσία της δημιουργίας που είναι η αγάπη, αλλά έχει κι έναν προβληματισμό και μία περιγραφή της σημερινής κατάστασης που υπάρχει στον κόσμο από πλευράς ανάμεικτων συναισθημάτων.

Κυκλοφορεί από την Prime Productions.

Απολαύστε το στο YouTube:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ