MasterChef: Ατάκα που άναψε «φωτιές» στο παιχνίδι (vid)

MasterChef: Ατάκα που άναψε «φωτιές» στο παιχνίδι (vid)

Ο Αλέξανδρος, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία και το έπαθλο που επρόκειτο να απολαύσουν.

Ο Αλέξανδρος, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτα κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία και το έπαθλο που επρόκειτο να απολαύσουν.

Οι τρεις νικητές θα έβγαιναν εκτός σπιτιού και θα απολάμβαναν μία μίνι εκπομπή στο ραδιόφωνο Samano που έχει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μάλιστα, ο θείος Λεωνίδας άνοιξε έναν ολοκαίνουργιο χώρο με ραδιόφωνο και φαγητό μαζί, το Samano Radio Restaurant που όπως ακούσαμε στο αποψινό επεισόδιο είναι τόσο καινούργιο που οι πρώτες πελάτες του ήταν οι παίκτες του MasterChef.

Ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος και η Μαργαρίτα εντυπωσιάστηκαν από τον χώρο αλλά και από την έξυπνη ιδέα του συνδυασμού ραδιοφώνου και εστιατορίου. Λίγο αργότερα βρέθηκαν στον χώρο του στούντιο του ραδιοφώνου για να κάνουν μία μίνι εκπομπή, με τη Μαργαρίτα να παίρνει πρώτη το μικρόφωνο για να κάνει μία αφιέρωση στον σύντροφό της Χρήστο αλλά και τον Τζιοβάνι να στέλνει την αγάπη του στη γυναίκα του και την κόρη του που είναι οι μεγάλες αδυναμίες του.

Μόνο που εκείνη τη στιγμή δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι πως θα ακούσουν την ατάκα: «Επειδή δεν το ‘χετε με το ραδιόφωνο, πάμε να φάμε;». Η ατάκα προήλθε από τον Γιάννη Αποστολάκη ο οποίος έσβησε κάθε πιθανή προσδοκία των τριών παικτών να έχουν διαδραστικότητα και επικοινωνία με τους ακροατές.

Με… κομμένα τα φτερά, ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος και η Μαργαρίτα άφησαν ασχολίαστη την ατάκα, θέλοντας προφανώς να την αγνοήσουν καθώς τους περίμεναν εκλεκτά πιάτα της κουζίνας του νέου εστιατορίου ενός από τους μέντορές τους, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ας έκαναν και αλλιώς…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τελευταία έξοδος ή έπαθλο που θα απολαύσουν οι παίκτες του φετινού MasterChef καθώς πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του νικητή.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ