Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ούτε ο... θυρωρός του ΟΑΚΑ δεν γνώριζε για τον Μήτογλου. Στο «10» το διάβασε κι αυτός, όπως και οι δήθεν insiders...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απίστευτο: Η παραγωγή του MasterChef αποκάλυψε ψέμα της Μαρίνας (vid)

Η Μαρίνα πιάστηκε να λέει ψέματα όσον αφορά ένα από τα πιάτα που πήγε με την κίτρινη ομάδα στους κριτές. Τι ακριβώς συνέβη;

Απίστευτο: Η παραγωγή του MasterChef αποκάλυψε ψέμα της Μαρίνας (vid) | to10.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συχνά-πυκνά τα διάφορα reality του κόσμου αυτού στηρίζονται εν μέρει και σε ένα διαδικτυακού τύπου λιντσάρισμα του κακού της υπόθεσης. Το έχουν πάθει τόσοι και τόσοι (περισσότερο από όλους ο Χανταμπάκης), το έπαθε και η Μαρίνα από το φετινό MasterChef. Βγήκε έξω, πήρε τον αέρα της, είδε τις συμπεριφορές της και στην επιστροφή της έκανε μία στροφή 180 μοιρών. Ίσως καλύτερα 179 μοιρών, γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που ξεφεύγουν, όπως συνέβη στην τελευταία δοκιμασία.

Οι κριτές, λοιπόν, αξιολόγησαν χθες την κίτρινη, την κόκκινη και την μπλε ομάδα. Στην τελευταία ανήκε και η Μαρίνα μαζί με τον Τζαμαλή και τον άσπονδο εχθρό της, Ιωάννη. Για ένα πιάτο της η ομάδα άκουσε μία όχι πολύ ενθουσιώδη αξιολόγηση. Αφορούσε μία καμμένη κολούμπρα που είχε τοποθετηθεί μάλιστα χαμηλά στο πιάτο. Οι κριτές, λοιπόν, δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν αν οι τρεις διαγωνιζόμενοι το έβαλαν χαμηλά στο πιάτο για να το κρύψουν. Πράγμα που πιθανόν για το MasterChef να είναι νόμιμο αλλά όχι ακριβώς και ηθικό.

Τον λόγο πήρε η Μαρίνα Ντεμολλάι η οποία ως Πόντιος Πιλάτος ένιψε τα χείρας της και τόνισε ότι αυτή ήταν μία επιλογή ουσιαστικά του Τζαμαλή. Με άλλα λόγια, εκείνη υποστήριξε ότι το είδε και το έδωσε στον Τζαμαλή ο οποίος το δάγκωσε και το ενέκρινε να πάει στους κριτές. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι δεν έγινε ποτέ. Ο Παναγιώτης δε δοκίμασε ποτέ αλλά πέταξε στη Μαρίνα να το δοκιμάσει και εκείνη ήταν που τελικά είπε πως όλα ήταν καλά. Έτσι αποκαλύφθηκε και από βίντεο που πρόβαλε η ίδια η παραγωγή.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, σε μία τέτοιου τύπου δοκιμασία, δεν είναι εύκολο να έχεις πλήρη επίγνωση του τι έγινε και του τι δεν έγινε. Επομένως, είναι πιθανόν ακόμα και να νόμιζε ότι το δοκίμασε ή να το ξέχασε, με το βίντεο ωστόσο να τη βάζει και πάλι στη θέση της «κακιάς».

Πηγή: oneman.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από