Survivor – Spoiler Alert: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor – Spoiler Alert: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τρεις οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

νας της ασυλίας αναμένεται σκληρός ανάμεσα στις δύο ομάδας του Survivor και τα spoilers για τους υποψήφιους προς αποχώρηση έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Έτσι μετά την χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας και την υποψηφιότητα του Γιώργου Κόρομι, δύο από ότι φαίνεται θα είναι οι παίκτες που θα βρεθούν μαζί του στον τάκο. Όπως έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Twitter, αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Κόρομι, θα είναι ο James Καφετζής κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς η μπλε ομάδα χάνει για δεύτερη φορά. Μάλιστα έναν από τους δύο θα τον υποδείξει ο Νίκος Μπάρτζης, που κατέκτησε την ατομική ασυλία στο αγώνισμα της Δευτέρας.

Όπως πάντα, σας μεταφέρουμε το spoiler με κάθε επιφύλαξη, καθώς με την προβολή του επεισοδίου θα μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν την πρώτη μάχη της εβδομάδας για την ασυλία. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε έναν ανατρεπτικό αγώνα για διατηρήσουν την δυναμική τους και να μην χάσουν παίκτες που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω αποδυνάμωσή τους. Μεγάλη ηττημένη με μόλις έναν βαθμό αναδείχθηκε η μπλε ομάδα και θα έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor. Στο Συμβούλιο του Νησιού οι μπλε ψήφισαν με ελάχιστη διαφορά τον Γιώργο Κόρομι, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά ενώ λίγο νωρίτερα την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Πηγή: newpost.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ