Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέλος η Σαγανά από το Open. Μετά την επιστροφή Σαββίδη στην Ελλάδα οι οριστικές αποφάσεις

Με το ρώσικο εμβόλιο Sputnik V εμβολιάστηκε ο ιδιοκτήτης του Open Ιβάν Σαββίδης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπό προϋποθέσεις σε έναν περίπου 20 ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα.

Τέλος η Σαγανά από το Open. Μετά την επιστροφή Σαββίδη στην Ελλάδα οι οριστικές αποφάσεις | to10.gr

Με το ρώσικο εμβόλιο Sputnik V εμβολιάστηκε ο ιδιοκτήτης του Open Ιβάν Σαββίδης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπό προϋποθέσεις σε έναν περίπου 20 ημέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για εκείνο το χρονικό σημείο μετατοπίζονται και οι μεγάλες αποφάσεις για το κανάλι που θα κρίνουν επί της ουσίας την τύχη του.

Κάποιοι έχουν μετανιώσει ήδη πικρά για τις διαρροές που έκαναν για τον παραγωγό καθώς βγαίνοντας στην πιάτσα έχουν διαπιστώσει πως καμία εταιρία παραγωγής δεν δείχνει διατεθειμένη χωρίς μεγάλες και απτές εγγυήσεις να συνεργαστεί (το τι ακριβώς θα σας το αποκαλύψω σύντομα) με το κανάλι.

Ήδη πίσω από κλειστές πόρτες έχουν γίνει και συγκεκριμένες συζητήσεις που δείχνουν αγωνία: Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προβλέπει για όλα τα κανάλια Εθνικής Εμβέλειας συγκεκριμένες ώρες παραγωγής Ελληνικού προγράμματος. Και ενημερωτικού και ψυχαγωγικού…

Η Μαρία Σαγανά μετρά ήδη αντίστροφα για τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού. Άλλωστε είναι γνωστό στην Παιανία πως ήδη καπελώθηκε κανονικά από Αρτούρ και Λουντμίλα και χωρίς την έγκρισή τους δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση μεταγραφής ή αγοράς καινούργιου προγράμματος.

«Έχει όλη την ευχέρεια να προγραμματίζει τις μέρες και τις ώρες που θα παίζουν οι Ελληνικές και ξένες ταινίες» μου έλεγε χθες με σκωπτικό ύφος άνθρωπος από το Open. Την ίδια στιγμή μαθαίνω πως θα γίνει και μια προσπάθεια να παραμείνει τουλάχιστον ως παραγωγός συνεργάτης του καναλιού ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτά και θα επανέλθω για το κανάλι με πολύ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο… παρά τα εξώδικά…

Το ρεπορτάζ δεν λογοκρίνεται. Όσο και να προσπαθούν ατυχώς κάποιοι να το κάνουν με μένα… με αγάπη πάντα.

Πηγή: nassosblog.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από