Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η οικογένεια μου όταν έπρεπε, με άφησε να διαχειριστώ μόνη μου την κατάσταση (vid)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η οικογένεια μου όταν έπρεπε, με άφησε να διαχειριστώ μόνη μου την κατάσταση (vid)

Παρέα με τον κιθαρίστα της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει το επόμενο ιδιαίτερα αγαπημένο κομμάτι.

Από τον δεύτερο δίσκο της «Έξοδος» του 2010 το «Η αγάπη αργεί» σε πολύ αρκετά διαφορετική προσέγγιση με τζαζ ύφος.

Σε μουσική Τρύφων Κουτσουρέλη και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου το κομμάτι ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και η Ζουγανέλη δεν το παραλείπει ποτέ από τα προγράμματά της.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει πόσο πολύ μου αρέσει. Μόλις είχα τελειώσει την δραματική σχολή και το πρώτο πράγμα που ήρθε ήταν το τραγούδι και είπα θα το κάνω. Το να έχεις μεγαλώσει σε μουσική οικογένεια είναι αρκετά σημαντικό, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να είσαι παρατηρητής των πραγμάτων και πολύ διαφορετικό να ενεργείς σε αυτά. Κάποια στιγμή, και εκεί ευχαριστώ την οικογένεια μου, την ημέρα που άρχισε να ανακαλύπτω μόνη μου πώς πρέπει να διαχειριστώ ότι ερχόταν στη ζωή μου και είχε σχέση με το τραγούδι, έκαναν πίσω. Χωρίς να είναι προστατευτικοί, ούτε διδακτικοί. Καμία φορά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να ανακόπτει την προσωπική σου διαδρομή» εξομολογήθηκε η Ζουγανέλη για την πορεία της στο χώρο.

Αμέσως μετά η Ζουγανέλη ερμήνευσε την «Αττική οδό» από τον δίσκο «Έξοδος 2» σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους Synny Μπαλτζή και την «Μετακόμιση τώρα» του Κώστα Λειβαδά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ