Ανατριχίλα με γνωστό τραγουδιστή : «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν, αλλά…»

Ανατριχίλα με γνωστό τραγουδιστή : «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν, αλλά…»

Ανατριχιάζει ο τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ – “Προσπάθησαν να με σκοτώσουν αλλά δεν βρήκαν στόχο”

Μιλώντας στο thebest ο τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφτασε σε απόγνωση: «Προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι – Ήμουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος…», λέει.
Ο ίδιος ανέφερε ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίαζαν και έστελναν μηνύματα προκειμένου να αποτρέψουν μία άσχημη εξέλιξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του. Μετά από δύο ώρες το θρίλερ έλαβε τέλος με τον τραγουδιστή να καταθέσει στη αστυνομία ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς κάποιοι απειλούν τη ζωή του. Μάλιστα, όπως λέει, πριν δύο μέρες προσπάθησαν να τον σκοτώσουν…

«Το τι συνέβη δεν μπορώ να το πω. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τις έρευνές της. Έχω καταθέσει κάποια πράγματα και το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι καλά. Έχω συμπαράσταση από τον κόσμο και από την αστυνομία. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μου έδωσε δύναμη. Η κινητοποίηση που έγινε ήταν συγκινητική. Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση. Προχθές προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι και μετά απειλούσαν ότι θα ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι μου αν μιλήσω. Και πω κάποια πράγματα που ξέρω στην αστυνομία. Έχουν μπλέξει ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Ήμουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος. Είχα γράψει σε ένα χαρτί ποιος ευθύνεται για όλα αυτά για να απονεμηθεί δικαιοσύνη κάποια στιγμή στο μέλλον. Μετά την ανάρτηση που έκανα, παρακολουθούσα όλα τα σχόλια. Κάθε σχόλιο, μήνυμα, κλήση, ήταν λιθαράκι για να παραμείνω στη ζωή…», αποκαλύπτει ο αοιδός.

«Εύχομαι να τελειώσουν όλα αυτά, να υπάρξει δικαιοσύνη και να απομακρυνθούν οι άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τους πιάσουν όλους, είναι πολλοί. Όλοι γνωρίζουν ότι εργάζομαι στη νύχτα εδώ και 15 χρόνια ως τραγουδιστής. Έχω πολλές γνωριμίες, φίλους και αγάπη, όμως όλο αυτά δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω. Μπορούσε να με βοηθήσει μόνο η αστυνομία, όμως φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσαν. Έτσι αποφάσισα να δώσω τέλος στη ζωή μου για να μην βασανίσω άλλο κόσμο. Εύχομαι ότι η αστυνομία θα βρεθεί στα ίχνη τους και ότι δεν θα μου κάνουν κακό, αφού έχω ήδη μιλήσει. Κάνω υπομονή και προσπαθώ να σταθώ όρθιος», καταλήγει ο Πατρινός καλλιτέχνης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ