«Βόμβες» από τον Παύλο Γαλακτερό για το Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι…»

«Βόμβες» από τον Παύλο Γαλακτερό για το Survivor: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι…»

Ο Παύλος άλλαξε τα δεδομένα που είχε δημιουργήσει ο Νίκος Μουτσινάς για Μαριαλένα και Σάκη και έδωσε νικητή.

«Χρυσή τηλεόραση» με… έκπληξη είχε το σήμερα «Καλό Μεσημεράκι», με τον Παύλο Γαλακτερό να εμφανίζεται στο πλατό και να προχωράει σε αποκαλύψεις!

Ο Παύλος άλλαξε τα δεδομένα που είχε δημιουργήσει ο Νίκος Μουτσινάς για τους Μαριαλένα και Σάκη και έδωσε νικητή.

«Σάκης και Μαριαλένα δεν είναι ζευγάρι»

«Αρχικά ήθελα να πάω κατασκήνωση αλλά κατέληξα εκεί. Ήθελα να μένω μακριά από φασαρίες. Έκανα ενάμιση μήνα να συνηθίσω, μου πήρε πολύ χρόνο. Είχα επαφή αλλά ήμουν πίσω από τις κάμερες. Θα ήθελα να γνωρίσω τον Αλέξη απ’ έξω. Ο Τριαντάφυλλος μου είχε πει ότι θα είναι διαφορετικά. Μέσα στο παιχνίδι ήθελα να τον έχω πολύ από απόσταση. Ένιωθα ότι αν μιλήσω πολύ μαζί του θα με κατευθύνει. Είναι έξυπνος μπορεί να σε πείσει για τα πάντα. Πριν μπω στο παιχνίδι έβλεπα. Ο Κόρο είναι πολύ καλύτερος, έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ αυτό. Αντίθετο από αυτό που πίστευα ήταν ο Κώστας, καλύτερος από ότι περίμενα. Ο Αλέξης ήταν ο άνθρωπος που πήγε προς το χειρότερο. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι φοβερό παιδί» είπε για την παρουσία του στο Survivor ο Παύλος Γαλακτερός.

«Όταν άκουσα τον Τζέιμς να λέει ότι εμείς απομακρυνθήκαμε από αυτούς το θεώρησα άδικο. Το αντίθετο έγινε, εκείνοι απομακρύνθηκαν. Εμείς δεν είχαμε θέμα. Το πρόβλημα ήταν ότι προσπαθούσαν να μας βγάλουν λάθος. Είναι πολλά πράγματα τα οποία δεν φαίνονται, δεν μπορεί να τα καταλάβει έξω ο κόσμος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι ζευγάρι. Όλοι πιστεύετε ότι κάτι γίνεται αλλά δεν γίνεται, είναι φιλαράκια. Εμείς φεύγαμε ώρες και ψάχναμε καρύδες δεν μας έψαχνε κανείς. Δεν γίνεται κάτι μεταξύ τους» συμπλήρωσε.

«Θέλω να κερδίσει ο Ηλίας»

«Ελένη, Νικολέτα, Κόρο και Ηλίας, ήμασταν σαν αδέρφια. Θέλω να κερδίσει ο Ηλίας. Είναι φοβερό παιδί. Από κορίτσια την Ελένη. Η Καρολίνα είναι πολύ καλή και ανταγωνιστική».

«Αν μου έλεγαν να μπω στο φετινό πάλι θα έφευγα χθες. Στεναχωριέμαι που έχω φύγει. Σε επόμενο Survivor δεν ξέρω. Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μιλάς με την οικογένειά σου. Εγώ γύρισα πολύ πιο δυνατός και νιώθω ότι πατάω στα πόδια μου» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ