Masterchef – Ο χαμός με τα spoilers και η νέα αποχώρηση βόμβα!

Masterchef – Ο χαμός με τα spoilers και η νέα αποχώρηση βόμβα!

Τρομερές εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, το οποίο μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Το βράδυ της Τετάρτης άλλωστε είχαμε μία ακόμα ηχηρή αποχώρηση, που πέρασε… από 40 κύματα. Ποιος θα είναι επόμενος;

Την ολοκλήρωση της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας, για τον φετινό διαγωνισμό, είδαμε στα επεισόδια της Δευτέρας και Τρίτης, ενώ την Τετάρτη είδαμε και τη μεγάλη αποχώρηση.

Η ομάδα που έχασε ήταν η μπλε και ο παίκτης που αποχώρηση ο Τζιοβάνι, ο οποίος δεν τα πήγε καλά ούτε στην ομαδική ούτε στη… μάχη για την αποχώρηση. Εμφανίστηκε με τρομερό άγχος, δυσκολεύτηκε από το πιάτο και τελικά βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, ηττημένος στη δοκιμασία από τη Μαρίνα και τον Αλέξανδρο. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε «βροχή» σχολίων στα social media, με τον κόσμο να εκφράζει την αγάπη του για τον συγκεκριμένο παίκτη και το… μίσος του κυρίως για τον Διονύση, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο.

Τo sportdog πάντως από την Δευτέρα το βράδυ σας είχε ενημερώσει πως ο Ιταλός, που θεωρούνταν φαβορί ακόμα και για η νίκη, θα ήταν αυτός που θα αποχωρούσε, ενώ σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό πως βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Ωστόσο, από το πρωί της Τετάρτης υπήρξε ένας… καταιγισμός δημοσιευμάτων και spoilers, που έκαναν λόγο για μεγάλη ανατροπή, ήττα της κόκκινης ομάδας και αποχώρηση του Παύλου. Τελικά, οι φήμες δεν ίσχυσαν και ο Παύλος επίσης ιδιαιτέρως αγαπητός από το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο δεν έφυγε (προσεχώς θα γίνει όμως και αυτό…), αλλά αποθεώθηκε για το πιάτο του στη δεύτερη δοκιμασία.

Παρόλα αυτά, οι διαρροές πέτυχαν τον σκοπό τους, καθώς η «αμφισβήτηση» του θέματος για τον Τζιοβάνι ανέβασε την αγωνία και εκτόξευσε την τηλεθέαση στο MasterChef.

Πηγή: sportdog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ