Survivor: Η Νικολέτα έφυγε από το ριάλιτι και αυτά τα χρήματα πήρε!

Survivor: Η Νικολέτα έφυγε από το ριάλιτι και αυτά τα χρήματα πήρε!

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε χθες, 19 Μάη από το ριάλιτι επιβίωσης, όμως πόσα χρήματα συγκέντρωσε από το παιχνίδι;

Τα spoilers ήθελαν την Νικολέτα να αποχωρεί από το survivor και χθες επιβεβαιώθηκαν!

Από το πρώτο συμβούλιο ψηφίστηκε προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία- έβγαλε υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη και έκανε έξαλλους τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ενώ στο δεύτερο συμβούλιο οι παίκτες έβγαλαν στον τάκο την Μαριαλένα και ο Σάκης που είχε κερδίσει την ασυλία έδωσε την Νικολέτα!

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Survivor με χαμόγελο στα χείλη.

Η Νικόλ ήταν μια από τις πιο ήσυχες προσωπικότητες στο Survivor. Δεν είχε προκαλέσει σχεδόν ποτέ ίντριγκες και εντάσεις στο ριάλιτι εκτός από το περιστατικό με την Μαριάνθη και αγωνιστικά ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν από τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Συνολικά έμεινε στο παιχνίδι 13 εβδομάδες, καθώς δεν ήταν από την αρχή και η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή σχετικά με τον μισθό που θα έπαιρνε ήταν γύρω στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Άρα αυτό σημαίνει οτι τα χρήματα που πήρε για την συμμετοχή της στο survivor είναι… 13.000.

GALLERY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ