Survivor: «Χείμαρρος» ο Γιώργος Κοψιδάς – Ατάκα «φωτιά» για τον Τριαντάφυλλο

Survivor: «Χείμαρρος» ο Γιώργος Κοψιδάς – Ατάκα «φωτιά» για τον Τριαντάφυλλο

O Γιώργος Κοψιδάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε μεταξύ άλλων για το survivor, τους παίκτες και δεν δίστασε να πει ότι «υπάρχει θέατρο στο survivor»!

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο ηθοποιός σχολίασε τη συμμετοχή του στο Survivor και έδωσε απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν ότι είχε αρχηγικές τάσεις.

«Είναι προφανές ότι υπάρχει θέατρο στο Survivor. Όταν έφυγα δεν μίλησα για τον κόσμο, μίλησα για εμένα και τον Τριαντάφυλλο και πώς ήμασταν εκείνη τη στιγμή. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, ο ένας που δημιουργούσε ταραχή και ο άλλος που προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πράγματα. Τότε είπα ή εγώ ή αυτός», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Αυτό με τον αρχηγό είναι πολύ παρεξηγημένο. Όλοι με κατηγορούσαν για αρχηγικές τάσεις και όλοι με φώναζαν αρχηγό. Ήταν σχιζοφρενικό. Πιο πολύ λειτουργούσα σαν προπονητής. Αρχηγός δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι κυρίαρχος, είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι αρχηγοί θέλουν να έχουν δεμένη την ομάδα, εκεί το χρησιμοποιούσαν με αρνητική χροιά».

Για την αποχώρηση του Τζέιμς, ανέφερε: «Ήταν ειλικρινής. Είχε φτάσει στα όριά του και τον καταλαβαίνω. Πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε αυτό που λέει η καρδιά μας. Αν δεν είχε άλλη δύναμη να παλέψει ήταν η ώρα του. Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ενοχλητικός με το στυλ του στην αρχή, στην πορεία τον εκτίμησα πάρα πολύ. Είναι ντόμπρος και τα λέει αφιλτράριστα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι συνθήκες που ζούμε είναι τόσο ακραίες που θες δεν θες θα βγουν και κομμάτια του εαυτού σου. Επειδή τα παιδιά δεν τα γνώριζα και από πριν δεν μπορώ να συγκρίνω αν αυτό που βλέπω είναι στρατηγική, ρόλος ή χαρακτήρας».

Ακόμη, προέβλεψε ποιοι θα πάνε στον τελικό και ποιος θα το σηκώσει: «Στον τελικό βλέπω τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη, τη Μαριαλένα κα την Καρολίνα. Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος θα το πάρει. Το να κερδίσει αγωνιστικό παιχνίδι ο χειρότερος παίκτης από όλους δεν είναι σωστό για το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ