«Masterchef» Spoiler – Αποχώρηση-βόμβα πριν απο τον τελικό: «Διέρρευσε» το όνομα

«Masterchef» Spoiler – Αποχώρηση-βόμβα πριν απο τον τελικό: «Διέρρευσε» το όνομα

Φουντώνει η αγωνία για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και λίγα επεισόδια πριν το φινάλε. Ποιοι θα φτάσουν μέχρι το τέλος και ποιος... κατεβαίνει;

Μετά από τις δοκιμασίες δύο ημερών στο Masterchef, θα προκύψει και ο πρώτος φιναλίστ του τελικού ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τη Μαρίνα, τον Διονύση και τον Αλέξανδρο.

Σίγουρα οι τέσσερις, που διεκδικούν μια θέση στον τελικό, το ήθελαν περισσότερο από τους υπόλοιπους, όπως συνηθίζουν να λένε οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο δρόμος για τον τελικό, για την κατάκτηση του τρόπαιου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, απαιτεί σωστές επιλογές, καθαρό μυαλό και μαγειρικό ταλέντο.

Μετά από τις δοκιμασίες δύο ημερών, θα προκύψει και ο πρώτος φιναλίστ του τελικού ανάμεσα στη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τη Μαρίνα Ντεμολλάι, τον Διονύση Σαρακίνη και τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Η Μαργαρίτα έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια, σε μια δοκιμασία, που απαιτεί μαγειρική με κοινά υλικά. Σε αυτή τη φάση, όποιος σκεφτεί πονηρά και προσπαθήσει να μπερδέψει τον αντίπαλο του, ίσως πέσει ο ίδιος στην παγίδα του. Το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό, με εκπληκτικές μαγειρικές προσπάθειες από όλους.

Πριν όμως μάθουμε τον πρώτο φιναλίστ του τελικού, μάθαμε τον παίκτη που αποχωρεί από το Masterchef και χάνει τον μεγάλο τελικό. Σύμφωνα με τα πρώτα Spoilers αυτός που θα δούμε να φεύγει από το ριάλιτι μαγειρικής του STAR είναι ο Αλέξανδρος!

Πηγή: sportdog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ