Μαρία Ηλιάκη: Πόζαρε ξανά με εσώρουχα! Η φωτό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που έγινε viral!

Μαρία Ηλιάκη: Πόζαρε ξανά με εσώρουχα! Η φωτό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που έγινε viral!

Με μια παρόμοια φωτογραφία η Μαρία Ηλιάκη είχε ανακοινώσει το ευτυχές νέο της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αφού σε λιγότερο από δυο μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωρό, απαθανατίστηκε πάλι φορώντας τα εσώρουχά της κι ένα λευκό πουκάμισο.

Αυτή τη φορά η λεζάντα ήταν «Μom to be…».

Όπως καλά θυμάσαι στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα την ημέρα των ερωτευμένων η ίδια είχε ποστάρει μια πανομοιότυπη φωτογραφία και είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, γράφοντας:

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…».

Η διαφορά σε αυτή τη φωτογραφία βέβαια είναι πως η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Μαρία Ηλιάκη η οποία έχει ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο και ζει πια κοντά στον αγαπημένο της στην Ελβετία, εξομολογήθηκε πρόσφατα: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω», ενώ είχε αποκαλύψει και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα.

«Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά. Γύρω στα 14. Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη».

Όσο για το πότε γεννάει; Την αποκάλυψη είχε κάνει στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως το μωράκι της έρχεται στις 20 Ιουλίου.

Δες τη νέα της φωτογραφία που έγινε viral στη gallery που ακολουθεί

GALLERY

Όπως καλά θυμάσαι στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα την ημέρα των ερωτευμένων η ίδια είχε ποστάρει μια πανομοιότυπη φωτογραφία και είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, γράφοντας: «Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…». Η διαφορά σε αυτή τη φωτογραφία βέβαια είναι πως η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ.
Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ