MasterChef: Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη λίγο πριν τον τελικό που θα σας εκπλήξει!

MasterChef: Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη λίγο πριν τον τελικό που θα σας εκπλήξει!

Λίγες μέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Masterchef 5 και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για το ριάλιτι μαγειρικής!

Τι είπε για τους τέσσερις φιναλίστ;

Ο τελικός του MasterChef 5 έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου και η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε από τον Πάνο Ιωαννίδη να μάθει αν πίστευε ότι η Μαρίνα θα φτάσει στην τετράδα.

Για τη Μαρίνα, ανέφερε: «Είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά.»

Για τη Μαργαρίτα τόνισε: «Έχει ένα χάρισμα, που είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Απλά το εξελίσσεις. Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά. Σου βγάζει πιατάρα. Έχει και τις αδυναμίες της και όλο αυτό έχει να κάνει ακριβώς με τη στιγμή. Μας έκανε φοβερή εντύπωση με το μαγείρεψε και με τον τρόπο που το παρουσίασε. Μετά αυτό έμεινε και το βλέπαμε και συχνότερα. Φοβερά πιάτα.»!

Για τον Διονύση είπε: «Είδαμε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη στην πορεία του διαγωνισμού. Είναι σαν σφουγγάρι, μαθαίνει από τα λάθη του. Με τόσα χρόνια masterchef δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν.»!

Όσο για τον Αλέξανδρο, δήλωσε: «Μπήκε, μετά την επιστροφή του πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Έδειξε τεχνικές, αυτά που αμφιταλαντευόταν…»!

Και δεν δίστασε να πει λίγο πριν τον τελικό του MasterChef «Νομίζω πως κάθε χρόνο, με τις επιστροφές, έχουμε ανάλογο κλίμα. Βγαίνοντας έξω, βλέπουν τι λένε και τι γράφουν γι’ αυτούς και χαράσσουν μια νέα στρατηγική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ