Κατερίνα Λέχου: «Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη στον δρόμο….» (vid)

Κατερίνα Λέχου: «Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη στον δρόμο….» (vid)

Η Κατερινα Λέχου μίλησε στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" της ΕΡΤ και αποκάλυψε τι θα έκανε αν έβλεπε μπροστά της στον δρόμο τον Γιώργο Κιμούλη σήμερα.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν η Κατερίνα Λέχου, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ζέτας Δούκα και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, μίλησε για την ψυχολογική και λεκτική βία που ασκούσε πάνω της ο Γιώργος Κιμούλης, την περίοδο που συνεργάζονταν στο θέατρο και παράλληλα διατηρούσαν συναισθηματική σχέση.

Πώς πιστεύετε πως θα αντιδρούσε σήμερα η γνωστή ηθοποιός αν συναντούσε τον πρώην σύντροφο και συνάδελφό της κάπου τυχαία;

Την απάντηση έδωσε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ. «Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη στον δρόμο, θα τον χαιρετούσα. Τι άλλο; Πάντα τον χαιρετάω και του μιλάω κανονικά. Δεν έχω κάτι» δήλωσε η Κατερίνα, έχοντας διευκρινίσει προηγουμένως ότι δεν τη βοήθησε η αποκάλυψη του γεγονότος να το ξεπεράσει.

«Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα κανέναν λόγο να το “ξεφορτωθώ” τώρα, για να το ξεπεράσω, για άλλο λόγο το είπα. Το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό. Δεν είχα κάποια ανακούφιση. Το πιο δύσκολο είναι να το ομολογήσεις στον εαυτό σου. Ο πιο δύσκολος κριτής μας είναι ο καθρέφτης μας. Εγινε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, γι’ αυτό και το σκέφτηκα αρκετά» εξήγησε.

«Οταν συμβαίνει κάτι και δη μέσα στην ώρα της δουλειάς -που είμαστε τρομερά ευάλωτοι- είναι πολύ δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις συμπεριφορές. Ολη αυτή η ιστορία είχε ζητούμενο να μάθουν οι νέοι άνθρωποι ότι τα πράγματα δεν γίνονται έτσι» σημείωσε η μελαχρινή πρωταγωνίστρια.

Πάντως, ο Γιώργος Κιμούλης, όπως είπε, δεν επικοινώνησε μαζί της μετά τις αποκαλύψεις. «Το θέμα της λεκτικής και ψυχολογικής βίας ξεκινάει και από εμάς σε έναν μεγάλο βαθμό. Ο άλλος βλέποντάς μας, βλέπει τις ρωγμές μας, τις αδυναμίες μας και εκεί εισρέει μέσα και κάνει αυτά που κάνει. Δεν τους δικαιολογώ…» επισήμανε στο τέλος η Κατερίνα Λέχου.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ