Πωλήθηκε το θρυλικό σπίτι του Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Υδρα έναντι 140.000 ευρώ

Πωλήθηκε το θρυλικό σπίτι του Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Υδρα έναντι 140.000 ευρώ

Πουλήθηκε το θρυλικό σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον Πόρτο Υδρα, έναντι 140.000 ευρώ.

Πουλήθηκε το θρυλικό σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον Πόρτο Υδρα, έναντι 140.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το «Χάι», το σπίτι πωλήθηκε αντί 140.000 ευρώ, πρόκειται όμως για ένα σπίτι που χρειάζεται αρκετές επιδιορθώσεις.

 

Πλέον ο κήπος του έχει μαραζώσει, ενώ φύλλα και κλαδιά γεμίζουν τους χώρους μαζί με κάποια μπάζα από τον μισογκρεμισμένο φράχτη. Αυτή η εικόνα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το περιοδικό Χάι, προκαλεί θλίψη στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν πιστεύουν πως ένα τέτοιο σπίτι αφέθηκε στο έλεος του χρόνου.

Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης είναι Έλληνας επιχειρηματίας και σκοπεύει να επαναφέρει την παλιά του αίγλη, μετατρέποντας το ξανά σε ένα πραγματικό στολίδι για τον οικισμό.

Σημειώνεται ότι το σπίτι δεν είχε κληρονομήσει ο γιος του ηθοποιού Γιάννης Παπαμιχαήλ αλλά ο αγαπημένος του ανιψιός και τα αδέλφια του.

Το σπίτι αυτό των 80 περίπου τ.μ., που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 250τ.μ, και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 θέση πάρκινγκ, αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον επίγειο παράδεισο του ηθοποιού. Εκεί, είχαν φιλοξενηθεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό, ακόμη και το τελευταίο του βράδυ πριν τον προδώσει η καρδιά του, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε καλέσει μερικούς φίλους του, έχοντας δίπλα του την τότε σύντροφο του Νάντια Μουρούζη.

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ