Πρόταση – μαμούθ του Τούρκου παραγωγού στους 3 κορυφαίους MasterChef!

Πρόταση – μαμούθ του Τούρκου παραγωγού στους 3 κορυφαίους MasterChef!

Πρόταση – μαμούθ του Τούρκου παραγωγού στους 3 κορυφαίους MasterChef! Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο Στο «Έλα Χαμογέλα» η Ναταλία Ανδρικοπούλου, αποκάλυψε την πρόταση – μαμούθ του Τούρκου παραγωγού στους 3 κορυφαίους MasterChef!

Ο Ατζουν Ιλιτζαλί λοιπόν, διεκδικεί τους 3 κριτές του MasteChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για ένα δικό του πρότζεκτ μαγειρικής για τον ΣΚΑΪ και τους προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Η εκπομπή στο Star πάει καλά και εμπορικά και στα νούμερα οπότε σήμανε συναγερμός και θα επανέλθει με αντιπρόταση έτσι ώστε να παραμείνουν. Το θέμα είναι ότι η πρόταση είναι και για τους 3 οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν μαζί το τι θα πράξουν! Πάντως μέχρι στιγμής το πετυχημένο τρίο σκέφτεται να παραμείνει στο κανάλι του…

Να πούμε ότι οι 3 σεφ δεν έμειναν αδιάφοροι στην πρόταση του Ατζούν, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας στη Real life, η πρόταση – μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασίας συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο όπως προαναφέραμε.

Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ